hallå valma, jorden kallar

07.05.2014 kl. 22:43

eller tja, vänner och familj. HAHAHAHAHA nolot vad dålig jag varit med att blogga. för jag har ju inte bloggat alls. på två månader. förlåt för det.

det vad meningen att jag skulle ta en liten paus tills jag hittat ny familj så att ingen behöve oroa sig över att jag var hemlös och arbetslös (haha kommer till det senare) men med allt ståhej så hade jag aldrig tid eller ork, och med en så usel dator som min så blev det inte enklare - visst kan jag låna värdfamiljens dator men de saknar å ä och ö :p

 

 så- missä marty? tja västkusten fortfarande, men pga att OC familjen flyttade i mars och jag gick i rematch så har jag chillat hos en vän i LA i ett par veckor (lol arbetslös) medan jag sökt ny familj, 

28 mars flög jag upp hit till NorCal, San Jose, Sunnyvale och flyttade in hos famijlen Gandhi (: underbart trevliga, två härliga barn, krish och hans lillasyster jiyu (använder smeknamn) med deras mamsi och papsi. så nu får jag njuta av god indisk mat (vegetarianskt dock) och lära mig mer om en ny kultur.

17e april åkte jag tillbaka till SoCal för Coachella -festivalen!!

25e april åkte jag dit igen hahaha men stannade i LA och hängde med mina syrror Josi å Lulu som kom för att hälsa på och fira vår 21års födelsedag som var den 14e ^-^

sen har livet varit semi-lugnt. jobb för det mesta, lite häng med nya vänner och så.

trivs jättebra här fastän jag känner mig mer som en SoCal tjej, men å andra sidan har jag inte hunnit utforska The Bay ännu, San Fran och Santa Cruz är två coola ställen jag inte ännu besökt :o fastän de bara är en timma var ifrån mitt hem. men jag hinner (: livet flyter på, au pair jobb tills augusti. återstå att se och planera vad som händer efteråt.

 

puss och kram till alla underbara läsare :* :D tsihi, ska försöka skärpa mig nu.

Kommentarer (1)
;*
sannis31.05.14 kl. 21:38

L.A. livin'

som tidigare nämnt, när jag gick i rematch så var jag tvungen átt hitta en lya åt mig att kampa vid tills jag skulle flytta till en ny familj då the Burns var tvungna att flytta ut ur huset de sålt. så de åkte till AZ, och jag fick flytta in hos min underbara vän Darwin ft. hans roomies Andy, Ella, Dada, och Fraulein i Glendale.

stannade där i sisådär två veckor. letade efter ny familj, gick till ett par supercoola underground fester (deep house), njöt av vädret, strosade runt favoritplatsen Venice, åkte till Six Flags Magic Mountain och umgicks så mycket som möjligt med alla vännerna. kändes som semester haha (: var skönt, fastän jag gick miste om en veckas lön.

och sorry att jag inte skriver så detaljerat men fråga på om ni är intresserade av något! annars har jag varit mer aktiv på Facebook, 
Instagram och Snapchat ;)

ont om bilder har jag också men vad jag hittar kan jag lägga upp!

07.05.2014 kl. 23:22

LA baby!

21-25 feb:

andra helgen i californien började. familjen åkte tillbaka till arizona på husjakt, denna gång stannade jag hemma för det var dags att äntligen åka till Los Angeles! (så för tillfället bor jag i Ladera Ranch, som ligger intill laguna etc. - Orange County, 1,5h fån LA)

tog tåget från san juan capistrano (mysigt ställe med en massa seniorer/turister lol) till downtown och blev upplockad av min för tillfället ända vän i cali, Joe, haha. åkte till Venice beach, kul fastän solen gått ner och det var dimmigt. lite mat käkades, sen for vi till hollywood på rave :p
lite för mycket hardstyle, men kul. efteråt försökte vi hitta nån slags efterfest, mötte på random folk på gatan som varit på samma fest, bildade ett helt gäng och vandrade långt på the walk of fame (: gick sen till en diner för lite mat innan alla skjildes åt. underbart folk, så på lördag efter att joe visat mig Rodeo drive (där jag dog vid varje lyxbutik jag gick in till) åkte vi till santa monica för att hänga en del av gänget från fredagsnatten. joe hade jobb morgonen därpå, så jag drog istället med mig resten på mera festas. spontant beslut att fara och se Loadstar, Skism mm. vid love motion- bästa beslutet! galet bra kväll, däckade hos noe och vanessa, chillade och brunchade med dem på söndag innan jag tog tåget hem till OC.

familjen stannade i Az till tisdag kväll, så måndagen slöade jag bort med sängliggas och tv haha. på tisdan åkte jag till laguna beach för att chilla. tog också en första simtur i stilla havet!


mysig tågstation. san juan capistrano


letade inte upp alla stjärnor så får gå tillbaka en annan dag (:


rodeo dr


joe


breakfast at tiffany's balkong ^ (:


love groove


derpina, noe, ed, vanessa

laguna beach!

 

 

10.03.2014 kl. 08:47

36 days

efter det ar mitt ar med the Streets slut. :( betyder ocksa att jag maste lamna all underbara vanner jag fatt har. vet inte om det kommer bli en samre dag an den dagen jag lamnade finland, for jag vet ju att jag kommer att komma hem till vasa igen, men har ingen aning om jag kommer se mina texasvanner langre. :( sad days.

nat positivt med borjan av februari ar att jag flyttar till vastkusten! hittade en supertrevlig familj soder om LA (20 min till Laguna Beach!) dar jag ska spendera 6 manader med samma au pair -jobb. 3 ungar blir det att ta han om igen, men tva tjejer och deras lillebror ist for 3killar, lite yngre i aldern, helt andra arbetstimmar, helt nytt aventyr. himla pepp over att fa fara ivag, men om jag bara kunde ta me nagra vanner haha. bhu, kommer masta fara pa kompisjakt igen ;)

 

pussz till er alla som annu orkar lasa bloggen, et att det varit lite glest med inlagg och det mesta kan ni stalka via facebook och insta- men jag forsoker vara mer aktiv igen!

10.01.2014 kl. 16:38

just do it.

24.04.2013 kl. 07:08

How To Come Home

“ To come home from another home is a weird feeling, because people expect you to be the person you were when you left, and that’s impossible. You expect things to be exactly the same as when you left, and that’s impossible. Maybe it’s impossible to even truly come home once you’ve gone away because of those changes. Coming home is strange, because now that place is just a tiny bit less of a home.

Alex Brueckner

12.03.2013 kl. 12:01

vi ses snart igen


09.02.2013 kl. 16:30

klicka på inläggsrubriken för att kommentera :)

Valma (21) wants to see the world
gap year
cultural care au pair USA
Vaasa, FIN 

Houston, TX
✈ OC, CA
(LA, CA)
✈ San Jose, CA

2013-2014

Kategorier

Senaste kommentarer

18.08, 03:02LA i bilder av astaa
11.06, 17:10LA i bilder av pisa
31.05, 21:38hallå valma, jorden kallar av sannis
02.04, 15:26la la land av lulz
17.03, 12:42la la land av sannis