la la land

13.03.2014 kl. 07:51

tja, nu ska ja bara smätta några ord hit om de 2 senaste helgerna, mest bara pjasas och festas så ;) 

hm, 2 helger sen åkte jag till hollywood med servane (franska tjejen) och ett par andra typer, äventyrade på gatorna och hittade till sist ett afterhours ställe där vi festade tlll gryingen (: urkul

förra helgen besökte jag äntligen venice beach i dagtid, underbart väder, underbart ställe! så mycket intressanta människor, konst, butiker, restauranger. stranden får vi ju inte glömma. var där hela dagen, casey och joe kom senare och chillade, vi gick och åt etc, kvällen blev rätt så chill. söndag morgon slöades iväg och innan hemfärden gick vi och åt vid ett av de äldsta och mest välkända restauranger i SoCal. Philippes, fanns ju inte mycket annat att äta än de berömda french dip smörgåsarna, men helt goda var de och stället var rätt tjusigt (:

 

måste seriöst skärpa mig och ta bättre bilder -.-'

 

Kommentarer (2)
hur går det med familjen o flytten etc? var kommer du att lämna? :) puss puss OCH nu har ja snapchat men int din kontakt :'(( va hätär du däääär? :)
sannis17.03.14 kl. 12:42
skriiivvvv nååååå nyyyttttt!!!!! :))))
lulz02.04.14 kl. 15:26

LA i bilder

kbbq :)))))))

pig ears and intestines ahaha

six flags!

27.05.2014 kl. 20:33

L.A. livin'

som tidigare nämnt, när jag gick i rematch så var jag tvungen átt hitta en lya åt mig att kampa vid tills jag skulle flytta till en ny familj då the Burns var tvungna att flytta ut ur huset de sålt. så de åkte till AZ, och jag fick flytta in hos min underbara vän Darwin ft. hans roomies Andy, Ella, Dada, och Fraulein i Glendale.

stannade där i sisådär två veckor. letade efter ny familj, gick till ett par supercoola underground fester (deep house), njöt av vädret, strosade runt favoritplatsen Venice, åkte till Six Flags Magic Mountain och umgicks så mycket som möjligt med alla vännerna. kändes som semester haha (: var skönt, fastän jag gick miste om en veckas lön.

och sorry att jag inte skriver så detaljerat men fråga på om ni är intresserade av något! annars har jag varit mer aktiv på Facebook, 
Instagram och Snapchat ;)

ont om bilder har jag också men vad jag hittar kan jag lägga upp!

07.05.2014 kl. 23:22

LA baby!

21-25 feb:

andra helgen i californien började. familjen åkte tillbaka till arizona på husjakt, denna gång stannade jag hemma för det var dags att äntligen åka till Los Angeles! (så för tillfället bor jag i Ladera Ranch, som ligger intill laguna etc. - Orange County, 1,5h fån LA)

tog tåget från san juan capistrano (mysigt ställe med en massa seniorer/turister lol) till downtown och blev upplockad av min för tillfället ända vän i cali, Joe, haha. åkte till Venice beach, kul fastän solen gått ner och det var dimmigt. lite mat käkades, sen for vi till hollywood på rave :p
lite för mycket hardstyle, men kul. efteråt försökte vi hitta nån slags efterfest, mötte på random folk på gatan som varit på samma fest, bildade ett helt gäng och vandrade långt på the walk of fame (: gick sen till en diner för lite mat innan alla skjildes åt. underbart folk, så på lördag efter att joe visat mig Rodeo drive (där jag dog vid varje lyxbutik jag gick in till) åkte vi till santa monica för att hänga en del av gänget från fredagsnatten. joe hade jobb morgonen därpå, så jag drog istället med mig resten på mera festas. spontant beslut att fara och se Loadstar, Skism mm. vid love motion- bästa beslutet! galet bra kväll, däckade hos noe och vanessa, chillade och brunchade med dem på söndag innan jag tog tåget hem till OC.

familjen stannade i Az till tisdag kväll, så måndagen slöade jag bort med sängliggas och tv haha. på tisdan åkte jag till laguna beach för att chilla. tog också en första simtur i stilla havet!


mysig tågstation. san juan capistrano


letade inte upp alla stjärnor så får gå tillbaka en annan dag (:


rodeo dr


joe


breakfast at tiffany's balkong ^ (:


love groove


derpina, noe, ed, vanessa

laguna beach!

 

 

10.03.2014 kl. 08:47

no stress

oj satan. okej, nu ska det uppdateras lite. lägger upp inlägg om arizona-helgen, 1a helgen i LA, samt kort om de två senaste helgerna (: veckodagarna har ju mest gått åt jobb, tycker fortfarande grymt mycket om min familj så jag trivs!

men som jag nämnt tidigare, min nuvarande värdfamilj ska flytta till Phoenix AZ tidigare än förväntat (19e mars) så jag har försökt bestämma mej jifall jag vill gå i rematch (eftersom jag verkligen vill stanna och bo vid västkusten) eller om jag flyttar till az.

så här är planen: imorgon kommer vi att gå i rematch, familjen kommer inte att försöka hitta nån ny au pair efersom de egentligen bara behöver en över sommaren (så det blir mej eller en barnvakt) och jag ska försöka hitta en ny familj här, helst nära LA men så länge det är SoCal så är allt toppen! så om jag hittar nån så flyttar jag och Burns hoppar ut ur au pair programmet, och om jag inte hittar nån så får jag stanna kvar med the Burns aka jag kommer inte vara i risk för att avbryta mitt år tidigare än förväntat! toppen va??!?

att hitta en bättre familj kommer verkligen att vara svårt men så länge jag trivs och det är trevliga så vill jag verkligen stanna här (:

så nu vet ni, ska försöka hålla er up to date!

xx

10.03.2014 kl. 05:36

palm trees and 80 degrees

måste seriöst börja ta mer bilder. sigh. men här är ett par på huset och gatan vi bor på, och ett par från san clemente. tog en liten rundtur med hostfarsan och barnen till laguna beach och san clemente. lite molnigt och dimmigt på eftermiddan men så himla fint ändå! snyggare bilder på stränderna, gatorna, lyxhusen och berg & dalar får ni hopperligen se snart!

 

i alla fall bor jag nu i Ladera Ranch, rätt så halvvägs från LA till San Diego. värdfamiljen är the Burns family med mamma pappa, två tjejer och deras lillebror, åldrarna 6, 4 & 3. 

jag trivs här  (: längtar tills jag börjar hänga med folk i min ålder snart!

 

12.02.2014 kl. 07:35

klicka på inläggsrubriken för att kommentera :)

Valma (21) wants to see the world
gap year
cultural care au pair USA
Vaasa, FIN 

Houston, TX
✈ OC, CA
(LA, CA)
✈ San Jose, CA

2013-2014

Kategorier

Senaste kommentarer

18.08, 03:02LA i bilder av astaa
11.06, 17:10LA i bilder av pisa
31.05, 21:38hallå valma, jorden kallar av sannis
02.04, 15:26la la land av lulz
17.03, 12:42la la land av sannis