#TNS

13.01.2014 kl. 18:19

så fort jag är färgid med detta inlägg ska jag ta en lång tupplur haha! har kört med all-nighters hela helgen så måste catcha upp lite.

på fredag for jag(finally!) till ett Gritsy-event med Leo (ja ni får googla), var ju tvungen då jag lovat att fara sen feb, var ju på gästlistan och allt.. Dub Police kom med Badklaat som körde en apbra show, slutade lite tidigt så vi for till Limelight ända till 5 lol. chill hos Felix och hem kl 8. På lördag blev det snabbmiddag med Fransesca och efteråt till Stereolive för Lazertrance ^-^ härligt många vänner som kom, underbar kväll! efteråt till Krypto för Sadhu och gänget, dansade till fem igen (:
söndagen var lugn med lite jobb och bio med Franchie Martin och Annie!

Annars är hostmamsen igen på arbetsresa i finland, jag börjar stressa över flytten och houston försöker värma upp sig sakta men säkert.

 

lol kommer antagligen dröja tills jag skriver ett lika "detaljerat" inlägg.

nåjuu.

xx

palm trees and 80 degrees

måste seriöst börja ta mer bilder. sigh. men här är ett par på huset och gatan vi bor på, och ett par från san clemente. tog en liten rundtur med hostfarsan och barnen till laguna beach och san clemente. lite molnigt och dimmigt på eftermiddan men så himla fint ändå! snyggare bilder på stränderna, gatorna, lyxhusen och berg & dalar får ni hopperligen se snart!

 

i alla fall bor jag nu i Ladera Ranch, rätt så halvvägs från LA till San Diego. värdfamiljen är the Burns family med mamma pappa, två tjejer och deras lillebror, åldrarna 6, 4 & 3. 

jag trivs här  (: längtar tills jag börjar hänga med folk i min ålder snart!

 

12.02.2014 kl. 07:35

hejdå houston

Anlände till Orange County söndag kväll och har hittills hängt med min underbart trevliga nya värdfamilj, börjat vänja mig med det nya arbetsschemat etc. 

 

Sista helgen i Houston spenderades med the Streets, deras nya au pair Maxime, Fransesca såklart samt med största delen av de bästa houstonborna (: lördag blev det avskedsfest, förfestas och resten av natten vid Limelight. helgalen natt haha, tack till alla som kom (: söndag morgon slöade vi bort vid hotellet innan vi åkte hem igen där jag stresspackade resten av mina grejer och blev skjutsad till flygfältet. tårarna var såklart svåra att hålla tillbaka, men jag hoppas jag lyckas ta mig tillbaka snart igen!

 

(: <3<3

12.02.2014 kl. 07:12

fdgfhhhfddghs

att packa måste vara det jobbigaste som finns. speciellt då jag inte kan göra det i sista minuten som jag brukar haha.

så det är torsdag.. imorgon kommer Maxime! franska au pairen som tar min plats här då jag flyttar. avskedsfest på lördag och flyg till västkusten på söndag. önskar att jag hade mer tid med vännerna :(

 

annars bestod förra helgen av festas igen. stereo live på lördag för Infected Mushroom och Butch Clancy, efterfestpjasas och chill/tupplur vid felix's lya. hem för att fresha upp mig och tillbaka för superbowl söndag! inget speciellt egentligen, trevligt att chilla med folket. bestämde mig för att fara ut eferåt, hhaha var minsann en annorlunda natt. men en kul en ^-^

 

06.02.2014 kl. 17:10

countdown

phew, trodde jag försovt mig men det är lördaag ^-^
ska kanske ändå på Aidans fotbollsmatch, men ingen brådska är det i alla fall (:

förra helgen var trevlig,  fedag kväll spenderades vid cheesecake factory, lite efterfestas och hem vid soluppgången. på lördag firade vi hostfarsans 40års dag, huset fullt med folk! söndag var det au pair träff vid space center houston (nasa) vilket var helt intressant (:

pjasas.

 

början av veckan mötte jag på fler motgångar i penga- och väderväg -.-' kunde sluta nu redan. annors helt bra arbetsvecka, 9 dar kvar förresten :x sxdfghjk måste börja packa. flyget till västkusten åker söndag kväll den 9e!!

helgen kommer väl se rätt likadan ut som tidigare haha.. ner till houston då såklart, ikväll blir det antagligen sista gången på stereo live :( 

 

ha en bra helg allihopa! x

01.02.2014 kl. 15:48

chutes and ladders

onsdag ^-^ yess snart blir det helg igen. förra helgen var toppen. men kunde ha slutat bättre.

bestämde mig i sista minuten för att fara till stereolive på fredan för att se Ken Loi & the Chainsmokers - bästa beslutet! visste inte mycket om killarna som spelade, men de var grymma- efteråt for vi till ett par efterfester och däckade till sist hos felix till en asdålig film om hajar och tornadon haha. sov till eftermiddan, körde hem för att fresha upp, och blev tagen av fransesca och martin på en underbar middag ^-^ urfin restaurang som snurrade runt så man kunde se hela stan. underbara vänner! sen tog jag mig till felix, gänget försökte funtsa ut nåt att göra, men felix höll på att flytta så det blev ist att hänga med dernell, sköt lite raketer haha, hamnade till sist vid kryptonite, kul natt, liten skate-sesh innan jag letade mig till isa för att sova. urgod mediterranean lunch med tjejerna.

på kvällen igen till sereolive för att chilla, himla kul kväll, men under den tiden hade nån bestämt sig för att slå in mitt bilfönster -.- hade tagit första närmsta väskan som bara innehöll kläder och smink, men jävla skit det också :( så fick jag snuvan tillbaka efter att ha kört hem utan ett fönster. men jag mår bättre nu (:

22.01.2014 kl. 17:40

36 days

efter det ar mitt ar med the Streets slut. :( betyder ocksa att jag maste lamna all underbara vanner jag fatt har. vet inte om det kommer bli en samre dag an den dagen jag lamnade finland, for jag vet ju att jag kommer att komma hem till vasa igen, men har ingen aning om jag kommer se mina texasvanner langre. :( sad days.

nat positivt med borjan av februari ar att jag flyttar till vastkusten! hittade en supertrevlig familj soder om LA (20 min till Laguna Beach!) dar jag ska spendera 6 manader med samma au pair -jobb. 3 ungar blir det att ta han om igen, men tva tjejer och deras lillebror ist for 3killar, lite yngre i aldern, helt andra arbetstimmar, helt nytt aventyr. himla pepp over att fa fara ivag, men om jag bara kunde ta me nagra vanner haha. bhu, kommer masta fara pa kompisjakt igen ;)

 

pussz till er alla som annu orkar lasa bloggen, et att det varit lite glest med inlagg och det mesta kan ni stalka via facebook och insta- men jag forsoker vara mer aktiv igen!

10.01.2014 kl. 16:38

2014

barnen är tillbaka i skolaaan. ah skönt att komma tillbaka i vardagsrutinen (: så det är januari.. vilket betyder att jag har endast en månad kvar med min nuvarande värdfamilj :s har också försökt ta mig ut varje helg (lol var downtown och chillade igårkväll också) och träffa vännerna. kommer gråta blod när dagen d är här. :(

ända hem till finland kommer jag inte ännu i alla fall (förlåt hihi, saknar er så himla mycket men mitt äventyr är inte över än) utan ska fortsätta jobba som au pair i 6 mån till. vart jag ska får ni snart veta hihihihi (;

07.01.2014 kl. 18:03

Lights All Night

beslöt mig för att fara på en sista festival för året och åkte upp till Dallas över helgen före 2014. Bästa sättet att avsluta året på. Är så himla tacksam över att få chansen att gå till alla dessa evenemang med alla dessa underbara människor ^-^ kommer aldrig sluta.

favoriterna som spelade måste ha varit above&beyond, deadmau5, dirtyphonics, paper diamond och major lazer!

 

07.01.2014 kl. 17:50

so last year

yh, totalt utmattad för tillfället. beror väl mest på att jag kämpar med att hålla förkylninen borta (så jävla kallt i houston för tillfället) men kanske jag är lite slut efter de två galna veckorna som gått. ska hålla det kort så jag kan krypa under täcket asap haha. bilder kan väl sammanfatta det mesta?


au pair- möte - ice skating (:


bild från nyårsafton (: underbart folk hihi

var som sagt på LAN- festivalen före årets slut men lägger upp ett par bilder i ett skilt inlägg!

har tappat räkningen på hur ofta jag nu varit vid stereo live (eller andra afterhours platser) men jäkla kul varje gång  (: träffar alltid på underbara bekanta och trevlit nytt folk!

 

07.01.2014 kl. 17:31

klicka på inläggsrubriken för att kommentera :)

Valma (21) wants to see the world
gap year
cultural care au pair USA
Vaasa, FIN 

Houston, TX
✈ OC, CA
(LA, CA)
✈ San Jose, CA

2013-2014

Kategorier

Senaste kommentarer

18.08, 03:02LA i bilder av astaa
11.06, 17:10LA i bilder av pisa
31.05, 21:38hallå valma, jorden kallar av sannis
02.04, 15:26la la land av lulz
17.03, 12:42la la land av sannis