Lights All Night

07.01.2014 kl. 17:50

beslöt mig för att fara på en sista festival för året och åkte upp till Dallas över helgen före 2014. Bästa sättet att avsluta året på. Är så himla tacksam över att få chansen att gå till alla dessa evenemang med alla dessa underbara människor ^-^ kommer aldrig sluta.

favoriterna som spelade måste ha varit above&beyond, deadmau5, dirtyphonics, paper diamond och major lazer!

 

LA i bilder

kbbq :)))))))

pig ears and intestines ahaha

six flags!

27.05.2014 kl. 20:33

LA baby!

21-25 feb:

andra helgen i californien började. familjen åkte tillbaka till arizona på husjakt, denna gång stannade jag hemma för det var dags att äntligen åka till Los Angeles! (så för tillfället bor jag i Ladera Ranch, som ligger intill laguna etc. - Orange County, 1,5h fån LA)

tog tåget från san juan capistrano (mysigt ställe med en massa seniorer/turister lol) till downtown och blev upplockad av min för tillfället ända vän i cali, Joe, haha. åkte till Venice beach, kul fastän solen gått ner och det var dimmigt. lite mat käkades, sen for vi till hollywood på rave :p
lite för mycket hardstyle, men kul. efteråt försökte vi hitta nån slags efterfest, mötte på random folk på gatan som varit på samma fest, bildade ett helt gäng och vandrade långt på the walk of fame (: gick sen till en diner för lite mat innan alla skjildes åt. underbart folk, så på lördag efter att joe visat mig Rodeo drive (där jag dog vid varje lyxbutik jag gick in till) åkte vi till santa monica för att hänga en del av gänget från fredagsnatten. joe hade jobb morgonen därpå, så jag drog istället med mig resten på mera festas. spontant beslut att fara och se Loadstar, Skism mm. vid love motion- bästa beslutet! galet bra kväll, däckade hos noe och vanessa, chillade och brunchade med dem på söndag innan jag tog tåget hem till OC.

familjen stannade i Az till tisdag kväll, så måndagen slöade jag bort med sängliggas och tv haha. på tisdan åkte jag till laguna beach för att chilla. tog också en första simtur i stilla havet!


mysig tågstation. san juan capistrano


letade inte upp alla stjärnor så får gå tillbaka en annan dag (:


rodeo dr


joe


breakfast at tiffany's balkong ^ (:


love groove


derpina, noe, ed, vanessa

laguna beach!

 

 

10.03.2014 kl. 08:47

back to the heat

14-17 feb:

första helgen med min nya värdfamilj spenderades i Phoenix! eller tja, medan de gick och kollade på nya hus, passade jag på att våldsgästa Natalia samt fara på festival hihi (:

körde iväg fredag eftermiddag, så vi anlände vid hostbarnens morföräldrar rätt sent. åt åtminstone finfin middag vändagen till ära, vin, hummer och stek ^-^ sen sov vi sött.
på lördag började husjakten, själv blev jag skjutsad till Mills avenue som är ett ställe med tjusiga restauranger, barer och butiker. cali hade varit lite kyligt i veckan så det var jäkla skönt att vara tillbaka i 80F värme! vandrade själv runtomkring en stund förrän Nat kom. försökte hitta nåt att ha på oss på festen, åt middag vid Mellow Mushroom, fikade vid nåt hipstercafé, rusade hem till Nat och gjorde oss redo för Crush fest! valentine's day -tema, fick äntligen se Hucci och Excision (ft. executioner stage!), dirtyphonics var lika bra som senast och alla andra jag hörde spela körde hårt. himla packat var det, svettades en massa haha, men natten var kylig så vi klarade oss (: efterfesten hittades vid ett hus med intressanta människor och bra musik. fick även måla väggarna med spraypaint hihi.
hem till Nat i gryningen, sov sött tills två, slepade oss iväg för att käka och spenderade kvällen/natten med ett par nya vänner. galen kväll säger jag bara haha!

måndag morgon hann jag sova lite innan hostfarsan plockade mig upp och hemresan kunde börja.

tack och förlåt arizona ;)

 


frukost vid poolen!


himla mysiga hippiebutiker fanns det! men asdåliga bilder tog jag haha.


reunited @ Crush


lol, spraymålade en sol runt lampan :p

kul grej: intill vägen vi körde såg man inga kaktusar på californiens sida, men så fort vi körde över statsgränsen fann vi en hel del!

 

 

10.03.2014 kl. 07:13

hejdå houston

Anlände till Orange County söndag kväll och har hittills hängt med min underbart trevliga nya värdfamilj, börjat vänja mig med det nya arbetsschemat etc. 

 

Sista helgen i Houston spenderades med the Streets, deras nya au pair Maxime, Fransesca såklart samt med största delen av de bästa houstonborna (: lördag blev det avskedsfest, förfestas och resten av natten vid Limelight. helgalen natt haha, tack till alla som kom (: söndag morgon slöade vi bort vid hotellet innan vi åkte hem igen där jag stresspackade resten av mina grejer och blev skjutsad till flygfältet. tårarna var såklart svåra att hålla tillbaka, men jag hoppas jag lyckas ta mig tillbaka snart igen!

 

(: <3<3

12.02.2014 kl. 07:12

fdgfhhhfddghs

att packa måste vara det jobbigaste som finns. speciellt då jag inte kan göra det i sista minuten som jag brukar haha.

så det är torsdag.. imorgon kommer Maxime! franska au pairen som tar min plats här då jag flyttar. avskedsfest på lördag och flyg till västkusten på söndag. önskar att jag hade mer tid med vännerna :(

 

annars bestod förra helgen av festas igen. stereo live på lördag för Infected Mushroom och Butch Clancy, efterfestpjasas och chill/tupplur vid felix's lya. hem för att fresha upp mig och tillbaka för superbowl söndag! inget speciellt egentligen, trevligt att chilla med folket. bestämde mig för att fara ut eferåt, hhaha var minsann en annorlunda natt. men en kul en ^-^

 

06.02.2014 kl. 17:10

countdown

phew, trodde jag försovt mig men det är lördaag ^-^
ska kanske ändå på Aidans fotbollsmatch, men ingen brådska är det i alla fall (:

förra helgen var trevlig,  fedag kväll spenderades vid cheesecake factory, lite efterfestas och hem vid soluppgången. på lördag firade vi hostfarsans 40års dag, huset fullt med folk! söndag var det au pair träff vid space center houston (nasa) vilket var helt intressant (:

pjasas.

 

början av veckan mötte jag på fler motgångar i penga- och väderväg -.-' kunde sluta nu redan. annors helt bra arbetsvecka, 9 dar kvar förresten :x sxdfghjk måste börja packa. flyget till västkusten åker söndag kväll den 9e!!

helgen kommer väl se rätt likadan ut som tidigare haha.. ner till houston då såklart, ikväll blir det antagligen sista gången på stereo live :( 

 

ha en bra helg allihopa! x

01.02.2014 kl. 15:48

so last year

yh, totalt utmattad för tillfället. beror väl mest på att jag kämpar med att hålla förkylninen borta (så jävla kallt i houston för tillfället) men kanske jag är lite slut efter de två galna veckorna som gått. ska hålla det kort så jag kan krypa under täcket asap haha. bilder kan väl sammanfatta det mesta?


au pair- möte - ice skating (:


bild från nyårsafton (: underbart folk hihi

var som sagt på LAN- festivalen före årets slut men lägger upp ett par bilder i ett skilt inlägg!

har tappat räkningen på hur ofta jag nu varit vid stereo live (eller andra afterhours platser) men jäkla kul varje gång  (: träffar alltid på underbara bekanta och trevlit nytt folk!

 

07.01.2014 kl. 17:31

Chi-town

flög norrut den 6e dec (grattis i efterskott Finland), landade i iskalla Chicago och träffade Pui som jag inte sett sen juni!! himla kul att ses igen! hälsade också på ett par TNS-familjmedlemmar (: festade, frös och turistade runt i staden. så mycket galet som hände men sparar det till en annan gång (: lite semidåliga bilder kan jag lägga upp!

 

18.12.2013 kl. 17:39

happy holidaze

tja, jobbar gör jag ännu i ett par dar men från och med lördag har jag jullov hihi! planerna att åka med familjen till virginia (till morföräldrarna) blev det inget av så jag chillar hemma över julafton. (elr våldsgästar nån vän hihi)

mycket ståhej sedan chicagoresan (skilt inlägg), mamma och pappa kom på besök ^-^ ♥  stressade men skolan lite (done!) och shoppade en massa med mamsen hihi. pappa såg jag över ett par goda middagar. så himla kul att träffa dem igen (: ses snart igen! 

träffis med chichi på lördag och söndag efter en alltför lång paus och pjasas med martini och ett par andra aupairer jag inte sett på en tid. kulkul (: nästa lördag blir det högst antagligen stereo live med Kill Paris, sedan ska jag stressa med julhandel och planering inför LAN festivalen i Dallas före nyåret.
 

juljus i houston (:

 

18.12.2013 kl. 16:48

klicka på inläggsrubriken för att kommentera :)

Valma (21) wants to see the world
gap year
cultural care au pair USA
Vaasa, FIN 

Houston, TX
✈ OC, CA
(LA, CA)
✈ San Jose, CA

2013-2014

Kategorier

Senaste kommentarer

18.08, 03:02LA i bilder av astaa
11.06, 17:10LA i bilder av pisa
31.05, 21:38hallå valma, jorden kallar av sannis
02.04, 15:26la la land av lulz
17.03, 12:42la la land av sannis