happy holidaze

18.12.2013 kl. 16:48

tja, jobbar gör jag ännu i ett par dar men från och med lördag har jag jullov hihi! planerna att åka med familjen till virginia (till morföräldrarna) blev det inget av så jag chillar hemma över julafton. (elr våldsgästar nån vän hihi)

mycket ståhej sedan chicagoresan (skilt inlägg), mamma och pappa kom på besök ^-^ ♥  stressade men skolan lite (done!) och shoppade en massa med mamsen hihi. pappa såg jag över ett par goda middagar. så himla kul att träffa dem igen (: ses snart igen! 

träffis med chichi på lördag och söndag efter en alltför lång paus och pjasas med martini och ett par andra aupairer jag inte sett på en tid. kulkul (: nästa lördag blir det högst antagligen stereo live med Kill Paris, sedan ska jag stressa med julhandel och planering inför LAN festivalen i Dallas före nyåret.
 

juljus i houston (:

 

Chi-town

flög norrut den 6e dec (grattis i efterskott Finland), landade i iskalla Chicago och träffade Pui som jag inte sett sen juni!! himla kul att ses igen! hälsade också på ett par TNS-familjmedlemmar (: festade, frös och turistade runt i staden. så mycket galet som hände men sparar det till en annan gång (: lite semidåliga bilder kan jag lägga upp!

 

18.12.2013 kl. 17:39

can't stop won't stop

äntligen varmare väder här borta :):):) runt 25C om eftermiddan. helgen kommer bli kall igen men kommer ändå åka till Chicago på fredag så missar väl inte mycket (:

förra helgen spenderades som sagt i htown. stereo live igen, finnarna Super8 & Tab kom och spelade trance så det var en självklarhet att jag var där tshihi. meet&greet också men som ni ser på bilden nedan visste gubben på andra sidan noll om kameror -.- men helkul kväll iaf! sen blev det efterfester och lite sömn. stannade i stan resten av söndagen och chillade med några söta aupairer jag inte sett på evigheter!


 

03.12.2013 kl. 18:43

the dopest ghost in town

det blev en kort "normi" arbetsdag efter dallas-resan, för onsdag morgon kändes nu inte som nåt, chill vecka pga barnen inte hade skola (thanksgiving var den 28e).

jo där hoppade meningen lite men ni grammarnazin får nu lida lite. jo, onsdag, plockade upp Leandro (amerikan/kuban, rave familj) och styrde kosan mot Austin! men såsom jag är tvungen att göra med Dallas så ska jag ta mig tillbaka hit också, för orsaken till besöket var att se ett par legender från britterna. Caspa, Trolley Snatcha, Subscape. alla under samma tak! (j:kenzo kommer tyvärr inte till staterna förrän söndag så bu för det)
och biljetterna var barnsligt billiga så såklart att jag inte kunde säga nej åt en andra mini-roadtrip (ni minns zedz dead i dallas? :))

och O M G vilken show. helt galet. dessutom fick jag träffa subscape och caspa :D *-* ! ihihihi så jäkla lyckad kväll. dessutom behöde vi inte sprätta pengar på nåt hotell eller sova i bilen för Kristy (tjej från rave familjen) bor i austin och vi fick henne med ut så hon bjöd på pizza och ställe att sova (: underbara människor.
 


subscape!!


hemma torsdag eftermiddag inför thanksgiving. däckade tidigt och sov sött. idag har dagen spenderats med småkillarna, utelekar och monopol. imorgon lite mera "jobb" och sedan lördag kväll som kommer spenderas i houston!

30.11.2013 kl. 09:56

Great Wolf Lodge

tjolahopp, snart är december här!! bittersweet feels över det.

nån update på den gånga veckan? ja visst här varsågoda.

förra lördagen körde jag med familjen till Dallas, thanksgiving- vacay vid ett mysigt hotell. inomhus vattenpark, magi quest (barn som springer i korridorerna med trollstavar) och whatnot. underbart chill att simma dagarna långa och ha en maffig hotellsäng för sig själv, och att dessutom räkna allt det till arbetstimmarna? ja ni, livet som au pair. kan inte klaga.

 

några mobilbilder från helgen-


 

30.11.2013 kl. 09:44

:)

oj.

evigheter sen det senaste blogginlägget..
meen så värst mycket speciellt har det väl inte hänt- festade hela helgen då familjen var och tältade, perus arbetsvecka därefter, mer fjantas i houston på helgen.

varmare väder har det varit igen, men idag regnar det i mängder och åskan bullrar. har just dumpat sean vid pre-k, ska nu chilla lite, kanske släpa mig till the mall med chichi, hämta hem killarna och ta heeelg (:

imorgon åker hela familjen till Dallas, Great Wolf Lodge (nån innomhus vattenpark) hihi blir väl skoj. tillbaka på måndag

22.11.2013 kl. 16:51

wuwuu

lång vecka äntligen över- hostmamsen kom hem från Kina (jobbresa) men följde med hostfarsan och småkillarna till skogen för camping. så jag är här med djuren lol.

har varit smått internationell idag :)) började dagen med grekisk jogurt, åt upp resten av fazers blå-plattan :( (tack för paketet sis!x), lunchade indiskt med Chichi, chillade till svensk musik, hade amerikansk middag med Deb och mysade vid en irländsk pub före bio med Chichi. yay för fredag!

ps. Last Vegas är en himla bra film!!

09.11.2013 kl. 09:39

stereo live

har börjat söka mig hit allt mer :) musiken på topp, aproligt folk! jäkla bra artister som kommer hit och spela (om man alltså hade råd för alla..hha)

här är en bild från förra lördagens spontana utgång; pew pew lazer trance

09.11.2013 kl. 09:30

zeds dead baby

rätt lugn start på veckan, post-fest-depression, åskväder, men lite varmare igen. nu är ellen i kina på jobbresa så jag kommer jobba en hel del i helgen. bhu. men hade redan en hel del kul igår ;)

så det var halloween i torsdags, slutade jobbet tidigare så planerna var att ta en titt på barnens bus eller godis- vandring hayride- (satt på en höbal som drogs av en traktor och cruisade runt från hus till hus)
och efteråt skulle jag till houston på Stereo Live's Vampires Ball (rave). MEN dagen före gick jag för skojs skull med i en fb-tävling där priset var en +1 plats på gästlistan till Zeds Dead's gig i Dallas. och gissa vem som dagen efter fick en notis om att hon satts på listan?? hihii blev så himla excited!! och så underbara som mina hostföräldrar är så fick jag ta ledigt fredag morgon ^-^ drog med mig Ariel (houstontjej som jag skulle ha mött vid SW men träffades aldrig hihi- tur så är hon himla trevlig så roadtrippen var hur kul som helst)
och så brummade vi iväg norrut. 

Galet bra kväll, himla lycklig att jag äntligen fått se mina favoritproducers <3 efteråt fortsattes festen vid en afterhours-klubb. festade loss ända till 6, meningen var att vi skulle stanna natten där men valde att istället köra tillbaka till houston och däcka vid Ariels lya.
tog mig hem tidigt på eftermiddagen, jobbade i några timmar och har chillat resten av kvällen.:):):):) lycka!

02.11.2013 kl. 05:04

something wicked festival

tog mig än en gång till en festival :) hihi kan inte få nog!

halloween som det är så var SW fullproppad med mysiga kusliga halloweenprydnader samt festivalmänniskor i underbara kostymer. lat som jag var med kameran igen så tog jag inte värst många bilder, men mer kan ni se här t.ex. :)

släpade med mig Deborah (au pair från tyskland), mötte upp med TNS:aren (från EDC Chi) Nikon från Dallas och hängde med underbara nya houston-vänner :) trevligt varmt på dagen och härligt svalt på natten. musiken var amazing, människorna var amazing, hela evenemanget var amazing. allt var perfekt! undantag att jag inte hann träffa på en hel del människor, men andra random personer minglade jag runt med. så himla synd att det bara var en dag.. kan inte vänta tills december.. ;)

teamnosleep ! xx

klädde ut mig till poison ivy och satte på kontaktlinser också hihi. himla kul att se allas reaktioner

29.10.2013 kl. 07:16

klicka på inläggsrubriken för att kommentera :)

Valma (21) wants to see the world
gap year
cultural care au pair USA
Vaasa, FIN 

Houston, TX
✈ OC, CA
(LA, CA)
✈ San Jose, CA

2013-2014

Kategorier

Senaste kommentarer

18.08, 03:02LA i bilder av astaa
11.06, 17:10LA i bilder av pisa
31.05, 21:38hallå valma, jorden kallar av sannis
02.04, 15:26la la land av lulz
17.03, 12:42la la land av sannis