mja

09.07.2013 kl. 04:58

krt sammanfattning av dagen.. satt bakom ratten hela morgonen, stressade pga ösregnet, ritade med sean i 2h och cyklade runt i en cirkel med sean, minst 5000 varv. sen dumpades kidsen i sängs och jag är ledig hihii

hoppas er vecka har börjat bra :)

Kommentarer (1)
Sitter och googlar svenska au pairer i Texas haha, hittade dig, visserligen från Finland ;) Hur länge har du vart i Houston? Jag bor utanför en liten stad som heter Seguin och försöker hitta lite tjejer att hänga med, Houston är dock en bit bort. Men vore roligt att ha någon att prata med som inte befinner sig ett halvt jordklot bort haha :)
Jenny - au pair USA 01.10.13 kl. 06:51

kryptonite

rullade iväg till houston igen på lördag eftermiddag, middag med natascha lily och katharina vid nån turkisk restaurang där vi även fick njuta av live-musik - bl.a. aisha på turkiska hihi ;) - då det samtidigt firades en babys födelsedag vid stället. sen blev det av på etkot och vidare till en underground-bar. så de stängde inte ner stället kl 2 som de flesta barer. men vi släpade oss hem typ tretiden i alla fall. tuta hos tascha, vaknade tidigt och körde hem för att jobba lite (för att få nästa fredag ledigt hihihi, valma ska hoppa på ett flygplan igen). inte mycket annat än häng vid poolen och baka liten kaka brownie. imorgon, och hela följande veckan måste jag dra mig upp ur sängs redan 6tiden :( bla. men sen blir det tidig loma igeen
08.07.2013 kl. 05:28

4th of july

sista natten i Virginia. har haft en jattetrevlig resa och det ska bli skont att fa komma tillbaka till houston igen!

veckan har gatt ratt sa fort, man-ons var ratt chill, passade barnen lite nu som da, besokte ett par lekparker, museer och sant.

pa torsdagen var det usa:s nationaldag, sa jag akte till downtown Washington, hittade Natascha (som ocksa var pa resa till D.C. med sin hostfamilj!) och hennes nya vanner, tog en titt pa 4th juli -paraden, strosade omkring ratt randomt, drack & at.. sen samlades alla (kommer inte pa nagot vettingt antal med tuuuusentals manniskor) i narheten av washington-monumentet och sag pa det maktiga fyrverkeriet! helt underbart med alla manniskor och musiken :)) hemfarden spenderades i en overbelastad metro. inte sa trangt som jag trott iaf, och att trangas mellan tva heta floridakillar ar val inget att klaga pa hahahah.

sista dagen har har varit lang, tidig vackning och avfard mot mount Vernon dar george och hilary washington hade sin herrgard. lite stundars-aktigt egentligen. favoriter? washingtons lilla grona matsal och hans lostander (hoho)

06.07.2013 kl. 06:35

update

om ett tidigare inlagg, ne ska inte chilla i en huge kristallkrona om 12 dagar -

for jag ska hit! :D

01.07.2013 kl. 00:51

tilulii

chillar i Virginia hos hostkidsens morforaldrar (jaja amerikansk tagnentbord, jag fixar svenska bokstaverna senare, undertiden far ni trana hjarnan hihi) sa vi kom hit pa fredag.. chillade for det mesta. pa lordan var vi till bibban och nan market square, forsokte skypa utan att stora de andra som laste flitigt haha, och sa kopte vi forutom basic frukt och gront en liten krabba ocksa (: smaka som krafta.

idag har vi varit i Washington, strosade runt mirror pool och sag vita huset, washington monumentet, the capitol, veterans memorials etc. fick lite besok av regn men vi hade paraplyn (: sen besokte vi ocksa Smithsonian Folklife Festival, kulturstuff ya know - mat, musik, hantverk, interaktiva grejer. sen borjade barnen bli krany av allt gaende sa de akte hem och jag lamnade kvar downtown for att utforska lite till. fortsatte checka in festivalen, gick till nagra museer och akte sedan tillbaka till Virginia med metron (: kulkul!

snart blir det maat, sen vet jag inte vad (; och bilder laddar jag upp da jag ar tillbaka i texas.

pusshej

01.07.2013 kl. 00:27

vacay

' ratata borde fixa mobil-app.. nåju, vi fixar det. ville åtm hinna med en snabb update förrän jag åker till washington d.c. med host-familjen. tänk er, 4e juli (självständighetsdagen) i huvudstaden! :) befinner mig som bäst på flygplatsen vid united club - loungen (en fördel med att fara på semester med en perus rik hostfamilj- första klass plats har vi bara en av- men jag klagar inte!), och väntar på flyget. ska besöka familjens farföräldrar och turista oss runtomkring det vita huset. tillbaka i Houston nästa lördag! Annars har veckan varit kul, helgen spenderades downtown vid charmiga secondhand butiker och fullpackade nattklubbar. Jobbveckan har gått åt bakom ratten och vid poolen, bra så! Nu ska jag flyga, hejsvej x
28.06.2013 kl. 17:23

let's go

smider mer planer för resor runt i amerikaa (: hihi, excited! bankkontot kommer att lida lite. men det är ju bara pengar.

random bild på ett ställe jag kan befinna mig i om några veckor. fingers crossed!

21.06.2013 kl. 22:16

glad midsommar!

wää, instagram och facebook överbelastas av era midsommarbilder och -statusar. inget sånt firas för mej i år :( men ha så kul, skåla för min del också!

min fredag började helt underbart.
efter tolvslaget försökte jag ta mig in på mitt badrum men stötte på 3 kackerlackor och var tvungen att slåss med dem en bra stund förrän alla var mos. fick angsta i min säng fina 3h förrän det var dags för jobb. så väl framme vid klubbhuset för att dumpa killarna för deras läger fick min bil nåt fel och bröt ner mitt framför ingången och blockerade drop-off-kön. haha. vittu.
men le underbara tow-truck guy fixade problemet och jag fick köra hem igen :)) 2h senare än väntat. men nåju. sen blev det lite skype förrän jag råkade somna. vaknade nyss, ska nu leta fram nåt att äta förrän det blir att hämta barnen hem.

ha en trevlig helg allihopa! x

21.06.2013 kl. 22:04

a change for the better

wahh klockan visar elva och jag känner mig faktiskt lite trött. börjar få tillbaka dygnsrytmen. haha, får vi hoppas på iaf.

var en sväng till htown med A och besökte Houston Museum Of Natural Science. allt från ädelstenar, romanovs fabergé-ägg och juveler till snäckskal, fossiler och fjärilar. mer hittar ni på HMNS hemsida.
meen trevlig dag (: nu fortsätter jag slösa pengar på musik och försöker komma på nåt att göra i helgen.

x


lolol, A yrar omkring
 

20.06.2013 kl. 07:18

chill out

annorlunda arbetsvecka igen pga sommarläger och spontana aktiviteter. helgen har inte varit lika händelserik som de 3 föregående, men visst har jag hållt på med ett och annat intressant. fredag och söndag har varit rätt chill, på lördan blev det bbq och poolparty vid familjen Reels' bakgård, och kvällen spenderades med den nyinflyttade italienska aupairen Francesca, rundtur vid the Woodlands och The Kings of Summer på bio. trevlig tjej - och filmen rekommenderas definitivt! (:17.06.2013 kl. 02:17

klicka på inläggsrubriken för att kommentera :)

Valma (21) wants to see the world
gap year
cultural care au pair USA
Vaasa, FIN 

Houston, TX
✈ OC, CA
(LA, CA)
✈ San Jose, CA

2013-2014

Kategorier

Senaste kommentarer

18.08, 03:02LA i bilder av astaa
11.06, 17:10LA i bilder av pisa
31.05, 21:38hallå valma, jorden kallar av sannis
02.04, 15:26la la land av lulz
17.03, 12:42la la land av sannis