no worries

jo alltså ni som hört om dendär plantage-olyckan i Waco, TX..

3h härifrån, jag mår finfint (;

(och håll ut lite till, snart lägger jag upp nåra inlägg här)

x

20.04.2013 kl. 20:12

20

söndag. klockan är snart två och jag ligger ännu i min säng (: död fisk. men det är totally acceptable för idag är det min dag tilulii! 20 år, teiniåren förbi.
tror jag ändå ska fortsätta med att leva som ung&galen, här borta är jag ju ännu mindreårig (men som tur endast i alkoholväg).

himla bra helg har det varit, bio och chillas med J på fredan, art in the park (sådär halft) och fika med Andrea och Eva samt night out med gänget på lördan. ikväll blir det födelsedagsmiddag med familjen och så ser vi om det hittas på nåt spontant mot natten

14.04.2013 kl. 21:23

dummis

fint åskväder inatt igen, men dagens lilla regn kunde vi ha skippat Houston.

Var påväg till Old McDonald's farm med R's klass, men den juttun blev det obviously inget av. så nu är jag ledig för dagen, ska endast hämta kidsen från bussen efter tre.

Nu borde jag bara komma på nåt att göra. Lutar mot shopping och fixa manikyren thi. Hej så länge

11.04.2013 kl. 17:57

bdays & stuff

sorry igen guyz, klenis blogguppdatering än en gång, meenh. jag har ju så mycket bättre saker för mig.

veckan gick fort förbi med perus jobbdar, mindre perus jobbdar och spåras. helgens skift har också endast bestått av att se t-ball spel och fara på födelsedagskalas. ei paha (;
kul grej annars, Aidan blev 8år förra lördan, Ryan fyllde 6 igår och min 20års dag är nästa söndag. tihii (lilla Sean får vi fira först på hösten)

kan åtm lägga till en bild på vad A skrivit om sig själv. söt.

08.04.2013 kl. 03:40

påsk

Kort om påsken också-

spenderade söndag eftermiddag hemma med familjen och deras vänner, the Holovaty family. Eftersom båda familjernas släktingar bor rätt så långt borta så brukar dessa två fira påsk, jul och andra högtider tillsammans. Jakten efter påskäggen var rätt galet eftersom vi fick besök av mörka moln och vi hade gömt grymt många ägg på gården haha, men barnen hittade allihopa innan regnskuren och åskan kom och hälsade på. Sen blev det maaaat, god mat, och vin ^-^ gott vin. hihi.
Min hostfarsa och mr. Holovaty har annars grymt bra humor haha, sådär sarkastisk och udda.
Härliga familjer.

01.04.2013 kl. 22:41

april fools

tjaa, ska se om jag får skrapat ihop nån text förrän dagens jobbskift börjar.

Äntligen är värmen tillbaka, men dagarna skulle inte behöva gå så fort! har haft noll koll på vad det är för dag eller månad haha. Första april var jag åtminstone förberedd på, jee lyckades redan lura 2st kort efter tolvslaget, ska se hur det går med barnen idag.

De gångna veckorna kan vi skippa, hänt alltför mycket för att jag ska orka skriva om allting ehe, men nån helg åkte vi till Kemah, fint ställe, finns att googla också, och förra helgen var rätt fullspäckad, bl.a. firade vi Dani's födelsedag, och så har jag hängt med österrikaren Johanna som tyvärr var i rematch och åker till LA på onsdag, men kul att träffas, ska se om vi har tid att ses imorgon också.
Pengar har det också bränts rätt så mycket haha, men för bra saker- shopping, roller-disco, bio, cheesecake factory.. pjasas (haha, iss inte berätta allt).

Det var det, typ. vi hörs xx

01.04.2013 kl. 22:22

playing around

hej alla underbara.

ni får lov att vänta lite till på en grundligare uppdatering, just nu trivs jag bättre med att vifta omkring med lasersvärd och fortsätta utforska houston-området

(:

UPDATE: a just det, som ceesen kommenterat nedan, GLAD PÅSK! =:-)

28.03.2013 kl. 04:04

reasons to take a break from Finland

ett av dem var vädret..


25.03.2013 kl. 21:40

Houston Livestock Show and Rodeo '13

åkte igen till rodeon idag, denna gång med hostmom och kidsen. orkar inte skriva allför mycket om houstonrodeon för via vår kära vän google hittar ni typ allt och lite till. men bbq tält fanns det lite mindre av idag då min första tur hit var finaldagen för grillmästarna. denna lördag hölls finalerna för rodeon, så den biten for vi självklart och såg - allt från att kasta lasso och fånga små kalvar till att försöka hållas på bockande hästar och tjurar. och förstapristagarna fick $50tusen plus. kan inte neka att det inte var smått underhållande, men tyckte grymt synd om de flesta deltagande djuren.. men inte mycket jag åt den saken kan göra, avslutade dagen med en najs show av Luke Bryan! Countrymusik är inte på topplistan av mina favoritgenrer, men grymt bra var det, han spelade även lite Metallica och Taio Cruz haha.


S och R körde på mutton busting, här ser ni S som hölls på fåret ett bra tag!


ungdomar som samtidigt försökte fånga varsin kalv haha, vilket kaos det var


lyckad bild, Luke Bryans sexy rumpa på the big screen y'all

 

17.03.2013 kl. 06:08

palm trees and 80 degrees

ah, underbart väder. drog med oss värmen från väst, börjar bli 25+ dagar från och med nu :):)sneak peek på de tre vildarna. A, R och lilla S.
underbara så länge de inte är i sockerfylla.

16.03.2013 kl. 06:33

klicka på inläggsrubriken för att kommentera :)

Valma (21) wants to see the world
gap year
cultural care au pair USA
Vaasa, FIN 

Houston, TX
✈ OC, CA
(LA, CA)
✈ San Jose, CA

2013-2014

Kategorier

Senaste kommentarer

18.08, 03:02LA i bilder av astaa
11.06, 17:10LA i bilder av pisa
31.05, 21:38hallå valma, jorden kallar av sannis
02.04, 15:26la la land av lulz
17.03, 12:42la la land av sannis