friday i'm in love

lördag. regnar lite, åskar lite. kom just hem från frissan, nu känns mitt hår alltför kort :( ohwell, looks better. om en timme ska jag underhålla barnen ända till läggdags medan hostföräldrarna far på datenight, kul lördag för mig. nåja, hade mitt skoj på fredag efter en lång dag på Ryan's fieldtrip med skolan, var och hjälpte till att hålla reda på ungarna vid Old McDonalds farm, kul arbetsdag!

fick också paket från kotimaa, tack lulz babe, fastän brödet hade smulat ner allt litegrann :) bild nedan. (och sorry venla men halsbandskedjan glömde jag i houston igår hahaha, får den ng tillbaka, don't worry) ;)

x

28.04.2013 kl. 00:00

just do it.

24.04.2013 kl. 07:08

what happened

nuuUUuuUu fann jag lite tid att knappa in nån text om den senaste veckan. blahi blaha ni fick höra om mitt födelsedagsfiras, och söndagens middag blev vid en italiensk restaurang, yumyum.

i veckan hände det inte mycket speciellt, jobb som vanligt, kul som vanligt. men SEN, fredag, vet ni vaad, papi kom och hälsade på! ^-^ han hade varit i houston och denver under veckan på arbetsresa, så fredag kväll och lördagen spenderades med honom (: kul att ses! x

till lördag kväll hade jag och de andra finska aupairerna Minette & Meri äntligen fått ordnat en suomi-ilta! (okei, Meri oli kyllä the host ja hoiti kaiken ruuasta suomimusiikkiin, toivottavasti minä ja Minette oltiin yhtä hyviä vieraita. IHANA ILTA, kiitti tytöt jos satutte lukemaan tän) (:
efteråt hade jag tänkt mig att besöka houstons nattliv igen, men tiden flög iväg då vi hade så kul så jag får spara festandet till en annan gång.
söndag, sade hej till ett par vänner via skype, och kvällen blev en underbart spontan hemlis (:

nu kurrar magen alltför mycket, dags för lunch- vi ses (: x


 

23.04.2013 kl. 20:09

forget me not

möhh,
hittar aldrig tid till att uppdatera bloggen. men för er skull så ska jag försöka vakna tidigt imorgon och skriva ner nåt (;

och tack till alla som skickat så härliga vykort etc till mig! tog en evighet för mig att hitta vykort här i Spring haha men nuu har jag dem! håll tummarna så kanske det kommer en liten hälsning i just DIN brevlåda

x

23.04.2013 kl. 06:17

no worries

jo alltså ni som hört om dendär plantage-olyckan i Waco, TX..

3h härifrån, jag mår finfint (;

(och håll ut lite till, snart lägger jag upp nåra inlägg här)

x

20.04.2013 kl. 20:12

20

söndag. klockan är snart två och jag ligger ännu i min säng (: död fisk. men det är totally acceptable för idag är det min dag tilulii! 20 år, teiniåren förbi.
tror jag ändå ska fortsätta med att leva som ung&galen, här borta är jag ju ännu mindreårig (men som tur endast i alkoholväg).

himla bra helg har det varit, bio och chillas med J på fredan, art in the park (sådär halft) och fika med Andrea och Eva samt night out med gänget på lördan. ikväll blir det födelsedagsmiddag med familjen och så ser vi om det hittas på nåt spontant mot natten

14.04.2013 kl. 21:23

dummis

fint åskväder inatt igen, men dagens lilla regn kunde vi ha skippat Houston.

Var påväg till Old McDonald's farm med R's klass, men den juttun blev det obviously inget av. så nu är jag ledig för dagen, ska endast hämta kidsen från bussen efter tre.

Nu borde jag bara komma på nåt att göra. Lutar mot shopping och fixa manikyren thi. Hej så länge

11.04.2013 kl. 17:57

bdays & stuff

sorry igen guyz, klenis blogguppdatering än en gång, meenh. jag har ju så mycket bättre saker för mig.

veckan gick fort förbi med perus jobbdar, mindre perus jobbdar och spåras. helgens skift har också endast bestått av att se t-ball spel och fara på födelsedagskalas. ei paha (;
kul grej annars, Aidan blev 8år förra lördan, Ryan fyllde 6 igår och min 20års dag är nästa söndag. tihii (lilla Sean får vi fira först på hösten)

kan åtm lägga till en bild på vad A skrivit om sig själv. söt.

08.04.2013 kl. 03:40

påsk

Kort om påsken också-

spenderade söndag eftermiddag hemma med familjen och deras vänner, the Holovaty family. Eftersom båda familjernas släktingar bor rätt så långt borta så brukar dessa två fira påsk, jul och andra högtider tillsammans. Jakten efter påskäggen var rätt galet eftersom vi fick besök av mörka moln och vi hade gömt grymt många ägg på gården haha, men barnen hittade allihopa innan regnskuren och åskan kom och hälsade på. Sen blev det maaaat, god mat, och vin ^-^ gott vin. hihi.
Min hostfarsa och mr. Holovaty har annars grymt bra humor haha, sådär sarkastisk och udda.
Härliga familjer.

01.04.2013 kl. 22:41

april fools

tjaa, ska se om jag får skrapat ihop nån text förrän dagens jobbskift börjar.

Äntligen är värmen tillbaka, men dagarna skulle inte behöva gå så fort! har haft noll koll på vad det är för dag eller månad haha. Första april var jag åtminstone förberedd på, jee lyckades redan lura 2st kort efter tolvslaget, ska se hur det går med barnen idag.

De gångna veckorna kan vi skippa, hänt alltför mycket för att jag ska orka skriva om allting ehe, men nån helg åkte vi till Kemah, fint ställe, finns att googla också, och förra helgen var rätt fullspäckad, bl.a. firade vi Dani's födelsedag, och så har jag hängt med österrikaren Johanna som tyvärr var i rematch och åker till LA på onsdag, men kul att träffas, ska se om vi har tid att ses imorgon också.
Pengar har det också bränts rätt så mycket haha, men för bra saker- shopping, roller-disco, bio, cheesecake factory.. pjasas (haha, iss inte berätta allt).

Det var det, typ. vi hörs xx

01.04.2013 kl. 22:22

klicka på inläggsrubriken för att kommentera :)

Valma (21) wants to see the world
gap year
cultural care au pair USA
Vaasa, FIN 

Houston, TX
✈ OC, CA
(LA, CA)
✈ San Jose, CA

2013-2014

Kategorier

Senaste kommentarer

18.08, 03:02LA i bilder av astaa
11.06, 17:10LA i bilder av pisa
31.05, 21:38hallå valma, jorden kallar av sannis
02.04, 15:26la la land av lulz
17.03, 12:42la la land av sannis