let's go

smider mer planer för resor runt i amerikaa (: hihi, excited! bankkontot kommer att lida lite. men det är ju bara pengar.

random bild på ett ställe jag kan befinna mig i om några veckor. fingers crossed!

21.06.2013 kl. 22:16

glad midsommar!

wää, instagram och facebook överbelastas av era midsommarbilder och -statusar. inget sånt firas för mej i år :( men ha så kul, skåla för min del också!

min fredag började helt underbart.
efter tolvslaget försökte jag ta mig in på mitt badrum men stötte på 3 kackerlackor och var tvungen att slåss med dem en bra stund förrän alla var mos. fick angsta i min säng fina 3h förrän det var dags för jobb. så väl framme vid klubbhuset för att dumpa killarna för deras läger fick min bil nåt fel och bröt ner mitt framför ingången och blockerade drop-off-kön. haha. vittu.
men le underbara tow-truck guy fixade problemet och jag fick köra hem igen :)) 2h senare än väntat. men nåju. sen blev det lite skype förrän jag råkade somna. vaknade nyss, ska nu leta fram nåt att äta förrän det blir att hämta barnen hem.

ha en trevlig helg allihopa! x

21.06.2013 kl. 22:04

a change for the better

wahh klockan visar elva och jag känner mig faktiskt lite trött. börjar få tillbaka dygnsrytmen. haha, får vi hoppas på iaf.

var en sväng till htown med A och besökte Houston Museum Of Natural Science. allt från ädelstenar, romanovs fabergé-ägg och juveler till snäckskal, fossiler och fjärilar. mer hittar ni på HMNS hemsida.
meen trevlig dag (: nu fortsätter jag slösa pengar på musik och försöker komma på nåt att göra i helgen.

x


lolol, A yrar omkring
 

20.06.2013 kl. 07:18

chill out

annorlunda arbetsvecka igen pga sommarläger och spontana aktiviteter. helgen har inte varit lika händelserik som de 3 föregående, men visst har jag hållt på med ett och annat intressant. fredag och söndag har varit rätt chill, på lördan blev det bbq och poolparty vid familjen Reels' bakgård, och kvällen spenderades med den nyinflyttade italienska aupairen Francesca, rundtur vid the Woodlands och The Kings of Summer på bio. trevlig tjej - och filmen rekommenderas definitivt! (:17.06.2013 kl. 02:17

Free Press Summer Fest '13

blandade bilder från telefonen + andrea's och martin's fb bilder (:


eva, martin, marissa, jag, andrea!


underbara aporna


suomi??


passion pit i solnedgångenvalomerkki = efterfest!


frukost :):)


matt & kim


 


hittade ägarna till finlands flagga som visade sig vara mest amerikanare och en kille som var 1/4 finne haha. ffusk. samma sak då jag hittade norges flagga.


haha, shake it!

macklemore

17.06.2013 kl. 02:00

reality check

wahh, ursäkta min frånvaro, men livet är alltför kul och / eller fullpackat för att ha tid för bloggen. så jag offrar nån timme av min nattsömn för er nu (:

så edc- helgen fick ni en liten text om, helgen därpå var jag med eva, martin, andrea samt a's syster på FPSF och svettades under stekheta solen med 90 000 andra festivaltyper - inlägg med bilder etc på kommande. efterfesterna ordnades vid andreas hus, pjasas i poolen :)

HII fattar inte att jag fått se Arctic Monkeys, Passion Pit, Matt & Kim och alla andra talangfulla artister (jo nämnde inga från edc för att alla var så galet bra och det skulle bli en alltför lång lista haha) ! mer festivalplaner för usa-året på gång :)

förra helgen tog jag mig igen till htown och campade vid Andrea's hus tillsammans med martin eva natascha och katharina. själv hade jag också tomt hus medan min familj var och plaskade vid en vattenpark i Dallas, men jag lät hundarna stanna i huset själv och chilla medan jag spenderade sista helgen men Andrea som nu flygit över till Chicago för att avsluta sitt au pair jobb.
laser tag, pizza party, utgång, tårt-krig och idgaf-om-ösregnet-moment vid starbucks terass var höjdpunkterna för helgen. underbara vänner (: !

 

vardagarna har gått fort med barnens sista skoldagar och första dagar på sommarläger. mycket köras runt som vanligt. men jag trivs!

12.06.2013 kl. 09:22

wonderland

ville bara lägga upp nåra klipp från edc-helgen för att det var så asdfgffgds och jag vill tillbaka nu nu nu nu nu nu nu

 


hahaha ignorera ljudet i detta klipp, vi var högt uppe.. ;)

03.06.2013 kl. 10:21

EDC Chicago 2013

godmorgon finland och alla andra nära den tidszonen (: själv borde jag gått till sängs flera timmar sedan men jag vill uppdatera bloggen för er lite förrän jag tar emot den andra händelserika helgen (FPSF hela helgen!)

så för er som inte redan vet, så flög jag upp till the windy city Chicago förra torsdagen, mötte upp med min vän Johnathan och fortsatte resan till Electric Daisy Carnivals campingområde - vi talar nu om ett av de största edm festivalerna i usa, och den första edc-festivalen som även ordnat camping!
förväntningarna hölls rätt låga pga att vi inte kände till nån annan på festivalen och vädret var rätt kyligt. men oj jävlar så lycklig jag är att jag for! träffade ett gäng underbara människor som jag fortsatte campingen med för resten av festivalen, helt otroligt härliga nya vänner! och själva festivalen var asdfgdfsdsfd det går inte ens att beskriva! musiken, människorna, atmosfären, allt.
MIND. BLOWN.
och nu får jag lida av post-festival blues. allt är så himla lame just nu haha, önskar att jag kunde få uppleva helgen igen och igen och om igen.
men allt har sitt slut. så på måndagen (memorial day) åkte gänget (#TeamNoSleep haha) och käkade äkta chicago-style pizza (otroligt gott efter dålig festival-diet) innan det var dags att säga hejdå. själv fortsatte jag med min nya underbara rave-familj till deras hotell (för de fick njuta av chicago ända tills torsdag) och tog en runda till stans nattliv förrän mitt 5am flyg tog mig tillbaka till texas-värmen.
återigen till jobb tisdag eftermiddag, och inte mycket annat än jobb har jag spenderat mina dagar med för resten av veckan. nu får jag pausa igen  och njuta av mer underbar musik :) !

slänger upp en del bilder från den oförglömliga helgen (några som jag lånat av fb-vänner) och önskar er alla en trevlig helg.

all musik jag hörde under helgen var amazinggg, men gareth är en av de artister som hade ett otroligt bra set! kan fortfarande inte fatta att jag var där :o :D iiihhihi


 

 

blahh. saknaden är stor.

01.06.2013 kl. 10:16

sfdgfsdbf

jobbig vecka äntligen över, kändes som att den åtm avslutades någolunda bra.. startade söndagen med att slöa hela morgonen med sean, sedan bara chilla med barnen till lunch, fick huset tomt i några timmar då resten var på födelsedagskalas, hade skoj med lite vattenballongskrig och spelade wii efter middagen. men dagen kunde ju inte avslutas utan stress, så fick kämpa en bra stund med att få vildarna i sängs.

de följande dagarna kommer jag antagligen att spendera för mig själv - undantag jobb - för det känns som att jag har alltför mycket att hinna med förrän chicago-resan (hihiii- TORSDAG!), men vi får väl se. nu ska jag se om jag får nån sömn förrän väckarklockan ringer.

x

20.05.2013 kl. 08:51

sommarvärme

haha, vasa, int klagar ni på värmen? jag trodde ni ville att jag skulle skicka houstonväder dit :D nu fick ni er sommar hihii, happy for you!

17.05.2013 kl. 18:58

klicka på inläggsrubriken för att kommentera :)

Valma (21) wants to see the world
gap year
cultural care au pair USA
Vaasa, FIN 

Houston, TX
✈ OC, CA
(LA, CA)
✈ San Jose, CA

2013-2014

Kategorier

Senaste kommentarer

18.08, 03:02LA i bilder av astaa
11.06, 17:10LA i bilder av pisa
31.05, 21:38hallå valma, jorden kallar av sannis
02.04, 15:26la la land av lulz
17.03, 12:42la la land av sannis