mew mew

hoppsan, vore väl tid för en blogguppdatering. 


(:

det är måndag och jag kommer bara att jobba 4h idag hihii. skön sovmorgon, chillas med zeds dead's tunes från soundcloud, och nu har jag bra tid för att slänga upp ett par vaga inlägg från de senaste dagarna

x

23.09.2013 kl. 20:45

lill-lördag

rätt chill helg. bio, lunch, shopping etc med nya tjejer som nyligen flyttat hit, halva arbetsveckan redan förbi, helt pank för tillfället :(

onsdagen gick åt till morgonrutiner, naptime i ett par timmar haha, plocka up barnen och köra till cce, utemiddag med familjen, italian style, kvällsrutiner. nu procrastinerar jag som aldrig förr. blah bara jag kunde få alla saker gjort -.-'

min säng är för skön.

12.09.2013 kl. 05:25

eh

en sån hektisk vecka. fastän måndan var helgdag.

bl.a. har barnen varit extra vilda och katterna jamar konstant från rummet bredvid. och om jag hade allt på klart med skolgången? höhö NÄ, LSC ringer en trevlig vecka på förhand och säger att min kurs inte kommer att hållas pga för lite deltagare. så nu ser det ut som om mina följande 15 lördagmorgnar kommer spenderas på kampus.

lite ljus finns det ändå. min telefon sovde bort inatt (så jag försov mig), men min nya vän anlände redan på förmiddan :) ååå så underbart med en telefon som inte laggar ^-^
och förra helgen var apkul, eddie halliwell spelade en hel timme extra (feelis publik!) och härliga nya vänner hittades.

imorgon är der normi aamu-rutiini, snabbvisit till skolan för kursregistrering (håll tummarna), skypedejt, och plocka upp två nykastrerade katter (hoppas de inte har sånt oljud då längre)

pusszzxx

06.09.2013 kl. 06:57

zaterdag

sitter här och väntar på att nagellacket ska torka och tills Franchie är redo för avfärd till h-town. planerna är att chilla vid the galleria, möta upp med vänner och festa loss med Eddie Halliwell. Labor-day weekend på gång också, men inte mycket mer än nästa måndag som helgdag. hostmamsen flyger iväg till finland ikväll (jobbrelaterat) och lämnar mig hostfarsan barnen och djuren för en vecka igen. hoppas på en chill vecka!

:):)

31.08.2013 kl. 22:59

New Orleans

slänger upp både bättre och sämre bilder från resan, dels för att jag inte har tid med redigering och tog inte heller så många bilder. meen resan var åtminstone lyckad!

rullade ner till htown med franchie fredag natt, mötte upp med Almut, Lene och Xenia och rullade vidare österut, destination NOLA. tidigt framme, frukost vid Waffle House, och ut till träskmarken på swamp tour! hihi, verkade sketchyt till en början men visade sig vara en rätt mysig turistattraktion. var också glatt överraskad att den fanns så många alligatorer! vart annan minut under guideturen faktiskt. och så fick vi hålla i en liten alligatorunge! (: så söt hihi

vidare till NO downtown, checka in på hotellet, och strosa runt hela stan. lite regn fick vi men inte mera än en halvtimma. måste säga att bortsett från ett par mörka gränder och mängden turister samt turistbutiker så är denna stad jättehärlig! fick lite paris-feelis faktiskt (: (OBSOBS! bilderna är urusla, irl är alla hus trevligt färggranna och arkitekturen mysigt europeisk- ni kan googla bättre)

dagen gick mest åt att vandra runt, shoppa, turista, äta lite och bara chilla. mot kvällen piffade vi upp oss lite och skuttade till den välkända gatan Bourbon street. ja ni, festas, festas hela kvällen och natten. lovar att jag inte flashade nåt, men ett par mardi gras -halsband fick jag hihi (: jäkla kul kväll med så mycket folk!
sent i sängs, semi-tidig väckning och tillbaka mot houston.

känner att detta inlägg blev super-sloppy och tråkigt, men jag är lat idag och huvudsaken är att det var en urkul resa (:


Lene, Almut, Francesca, Valma, Xenia


hihii :D


molnigt, men mysigt


voodoo mart :P


gatuartister


hihi (:


fint tak av flaskpost vid nåt museé


vet inte varför jag möter på ghostbusters på varje resa haha! men här är de igen


skymniing, vidare till vimlet vid bourbon st


haha, photo bomb

peace out (: !

30.08.2013 kl. 06:00

mjömjöö

här rullar tiden fram för fort igen. har åtm hunnit med en hel del, chillade resten av förra veckan i det (nästan) tomma huset, gjorde en mini-roadtrip till New Orleans från fre natt till sön eftermiddag (mer om det i nästa inlägg), plockade upp familjen från flygfältet direkt efteråt, lyckades ÄNTLIGEN få all i ordning ang. min skolgång, försökt komma in i skolrutinen med killarna och annars bara jobbat och chillat.

hoppas alla andra studeranden fått en bra start på terminen! :) x

30.08.2013 kl. 05:53

alla coola katter

här är en liten suddig bild på de nya husdjuren (: Shelby utan nos och Connor i bakgrunden. sisådär 4mån gamla knasbollar, Aidan har i evigheter jåmat om att de borde skaffa katter så medan jag var på festival så valde familjen att adoptera två små!
vi gömmer dem fortfarande i A's rum (och jag låter dem komma i mitt rum och mysa nu som då) och försöker smått introducera dem för hundarna.

nu saknar jag sötisarna där hemma lite mer än vanligt :( men det hjälper lite också att ha kattsällskap. plus minus noll ni vet.
 

19.08.2013 kl. 03:45

home alone

ssmf -bild hahaha 

arbetsveckan gick återigen så fort så fort. och nu har jag huset tomt (borträknat med katterna och hundarna) ända till nästa söndag! familjen flög upp till Detroit-trakterna för bröllop etc. (bhu för att jag inte var bjuden).

gårkvällen for jag och Franchie på fotbollsmatch haha. hostfarsan hade planerat att tha ungarna dit men det blev det inget av så jag tog ett par biljetter (: helt intressant, houston Dynamos vann. efteråt beslöt vi oss för att fara ut och dansa till ett par klubbar- hemma efter fyraa. så det blev bara ett par timmar sömn innan jag skjutsade familjen till flygplatsen. har annars varit hemma hela dan. irriterats av husdjuren, tvättat kläder.. har musiken på fullt ^-^

nu borde jag ta mig till le spa och ta hand om mina naglar samt städa mitt rum innan vänner kommer på filmkväll.

pusshej :) x

18.08.2013 kl. 22:08

Summer Set Music & Camping Festival '13

deppar fortfarande över att ssmf är över. festivaler alltså- life changing.

torsdag morgon, åttonde augusti. rusade till flyget efter en natt med pjasas ft. Franchie, sista-minuten packas och utan sömn. lite sov jag på flyget, och tidig eftermiddag var jag framme i st.Paul, Minnesota.
underbara Salika kom och plockade upp mig, sen blev det shoppas och chillas vid The Mall Of America- coolt, stort, med innomhus nöjespark samt akvarie!
kvällen kom fort, och vi fortsatte till Nate's lya, fixade i ordning allt för festivalen, men´hann inte sova innan det var dags att köra över till Somerset, Wisconsin. 
bilkaravan till mötesplatsen, ännu längre karavan till festivalen, lång väntan vid the security-checkpoint (men lite sömn och förfestas gjorde susen!), exklusiv eskort till camping-området (haha, för att vi var 20+ bilar som ville tälta på samma ställe), upp med tälten och festen kunde officiellt börja!!

så himla glad att så många från vår festi-fam vid EDC Chi kunde komma, och så många nya underbara #teamnosleepers som gjorde helgen till ett av de bästa!
härligt väder, underbar musik.. allt. var. så. jävla. perfekt.

fullt schema här, men mina favoriter var definitivt adventure club, tommy trash, griz, big gigantic, zomboy, sbtrkt(!), wolfgang gartner, minnesota(ny favorit!), tritonal, flosstradamus, madeon, diplo
och såklart vår egna underbara Jayson aka bheartones som mixade ett par efterfester vid campingen!
(borde inte dissa Passion Pit för de är ett av mina absoluta favoriter, men såg dem inte på denna fest pga att sbtrkt spelade på samma tid)

kanske det enda negativa med helgen var att jag inte tog kameran med mig (latmask hittar inte laddaren)- och så hade vi alltför kul för att hinna ta bilder på våra outfits! så alla bilder är lånade från vänners fb, och det jag har på mig är bara random pre-festival stuff. men ni får nöja er med det ;)

 

18.08.2013 kl. 21:08

buse

sigh.. hade just fått klart ssmf-inlägget, och så kom kattfan rusandes över tagnentbordet och trollade bort all text. 

försök nummer två

18.08.2013 kl. 21:06

klicka på inläggsrubriken för att kommentera :)

Valma (21) wants to see the world
gap year
cultural care au pair USA
Vaasa, FIN 

Houston, TX
✈ OC, CA
(LA, CA)
✈ San Jose, CA

2013-2014

Kategorier

Senaste kommentarer

18.08, 03:02LA i bilder av astaa
11.06, 17:10LA i bilder av pisa
31.05, 21:38hallå valma, jorden kallar av sannis
02.04, 15:26la la land av lulz
17.03, 12:42la la land av sannis