brace yourselves

blä, houston har börjat kylas ner.. ja, jag klagar om det går under 25C hahaha. (finland får vänta på mig lite till)

en till helg över i ett huj. men oj så kul den var!
plockade upp Isabella (aupair från österriket) på fredag kväll och sökte oss till Stereo Live för lite "skumdisco". slutsåld juttu, men har man kontakter så finns det dj guestlist ;)
edm musik obviously (inget disco på ElectroDubTrapStep-kvällar)- och mängden skum var tiotals gånger större än vad man hittade på åminne. himla kul alltså, och helt chill när det faller lite skum på en, men så lägger man ju inte märke på att den vita döden samlas på golvet och sakta men säkert börjar stiga, över knäna, över midjan, över huvudet. så blev allt vitt haha. tur det finns folk som hjälpte blåsa och vifta bort skummet innan man blev utan luft. så efter den läxan var lärd var allt med festen toppen! 

lördagmorgon spenderades i min sköna säng, tidig eftermiddag med italiensk lunch, chill, och kvällen på bio. Don Jon är en rätt kul film.

mera sovas på söndagen (haha ja det blev inte mycket sovas i veckan), sk8town, middag, och chillas.

klockan är inte så värst mycket än, så det blir antagligen att se en film eller förbereda stuff för nästa festival.

20 dar till halloween :):):) !

x


före-bild från fredagen. ingen efter-bild, men ni kan ju föreställa er hur en dränkt katt ser ut :) (men den vattentäta eyelinern höll!)

 

07.10.2013 kl. 05:15

oktober

ojojoj, tiden flyger förbi igen-

men inte mycket utöver det vanliga har hänt.. inget jag kommer på för tillfället. för allt jag nu har i tankarna är klädtvätt och springrunda innan det blir för varmt ute.

denna månad kommer det i alla fall hända mycket (: försöker mitt bästa för att hålla er uppdaterade!

xx

02.10.2013 kl. 17:02

htown

i helgen blev det återigen avfärd till houston. träffis med en hel bunt tjejer vid Wild West (dancehall/country club), haha vilket trassel med line-dansen, men tror jag någotlunda fattat stegen nu (: sen slockna hos Sonja's värdfamilj (helt underbart fint lyxhus- kom just på att jag inte tog några bilder, haha sadface), söndagsbrunch, au pair -träff vid texas rock gym - sjukt kul, och trevligt sällskap! hann också fara till cheesecake factory och låta Sonja äta sin första underbara cf-bakelse innan jag och franchie rullade hemåt

 

23.09.2013 kl. 21:39

fran-chi-chi

en hel del pjasas med min italienare på sistone, skönt att ha nån som inte bor minst 20min ifrån en :)

har också börjat äta ute alltför ofta haha, så ska nu börja utnyttja mitt clubhouse-access mer och gymma/paddla/trampbåta/simma med franchie. ingen motivation om man är ensam liksom.


23.09.2013 kl. 21:31

mumford & sons

förra tisdagen blev det i alla fall konsertdags! mumford & sons som egentligen skulle köra sin första houston-show i juni, men som var tvungna att skjuta upp till september pga sjukhusbesök, spelade helt underbart bra! lyssnar inte längre på så mycket indie, men dessa är värda att se (:

inga tydliga bilder för vi satt på gräsområdet bakom bänkplatserna och cillade, och jag njöt hellre av musiken än att fota och filma hela showen

Almut, jag, Deborah, Antonia

23.09.2013 kl. 21:22

unorganized

försöker klura ut i vilken ordning allt hänt de senaste veckorna, haha. men mycket ståhej har det varit!

 

23.09.2013 kl. 21:17

mew mew

hoppsan, vore väl tid för en blogguppdatering. 


(:

det är måndag och jag kommer bara att jobba 4h idag hihii. skön sovmorgon, chillas med zeds dead's tunes från soundcloud, och nu har jag bra tid för att slänga upp ett par vaga inlägg från de senaste dagarna

x

23.09.2013 kl. 20:45

lill-lördag

rätt chill helg. bio, lunch, shopping etc med nya tjejer som nyligen flyttat hit, halva arbetsveckan redan förbi, helt pank för tillfället :(

onsdagen gick åt till morgonrutiner, naptime i ett par timmar haha, plocka up barnen och köra till cce, utemiddag med familjen, italian style, kvällsrutiner. nu procrastinerar jag som aldrig förr. blah bara jag kunde få alla saker gjort -.-'

min säng är för skön.

12.09.2013 kl. 05:25

zaterdag

sitter här och väntar på att nagellacket ska torka och tills Franchie är redo för avfärd till h-town. planerna är att chilla vid the galleria, möta upp med vänner och festa loss med Eddie Halliwell. Labor-day weekend på gång också, men inte mycket mer än nästa måndag som helgdag. hostmamsen flyger iväg till finland ikväll (jobbrelaterat) och lämnar mig hostfarsan barnen och djuren för en vecka igen. hoppas på en chill vecka!

:):)

31.08.2013 kl. 22:59

New Orleans

slänger upp både bättre och sämre bilder från resan, dels för att jag inte har tid med redigering och tog inte heller så många bilder. meen resan var åtminstone lyckad!

rullade ner till htown med franchie fredag natt, mötte upp med Almut, Lene och Xenia och rullade vidare österut, destination NOLA. tidigt framme, frukost vid Waffle House, och ut till träskmarken på swamp tour! hihi, verkade sketchyt till en början men visade sig vara en rätt mysig turistattraktion. var också glatt överraskad att den fanns så många alligatorer! vart annan minut under guideturen faktiskt. och så fick vi hålla i en liten alligatorunge! (: så söt hihi

vidare till NO downtown, checka in på hotellet, och strosa runt hela stan. lite regn fick vi men inte mera än en halvtimma. måste säga att bortsett från ett par mörka gränder och mängden turister samt turistbutiker så är denna stad jättehärlig! fick lite paris-feelis faktiskt (: (OBSOBS! bilderna är urusla, irl är alla hus trevligt färggranna och arkitekturen mysigt europeisk- ni kan googla bättre)

dagen gick mest åt att vandra runt, shoppa, turista, äta lite och bara chilla. mot kvällen piffade vi upp oss lite och skuttade till den välkända gatan Bourbon street. ja ni, festas, festas hela kvällen och natten. lovar att jag inte flashade nåt, men ett par mardi gras -halsband fick jag hihi (: jäkla kul kväll med så mycket folk!
sent i sängs, semi-tidig väckning och tillbaka mot houston.

känner att detta inlägg blev super-sloppy och tråkigt, men jag är lat idag och huvudsaken är att det var en urkul resa (:


Lene, Almut, Francesca, Valma, Xenia


hihii :D


molnigt, men mysigt


voodoo mart :P


gatuartister


hihi (:


fint tak av flaskpost vid nåt museé


vet inte varför jag möter på ghostbusters på varje resa haha! men här är de igen


skymniing, vidare till vimlet vid bourbon st


haha, photo bomb

peace out (: !

30.08.2013 kl. 06:00

klicka på inläggsrubriken för att kommentera :)

Valma (21) wants to see the world
gap year
cultural care au pair USA
Vaasa, FIN 

Houston, TX
✈ OC, CA
(LA, CA)
✈ San Jose, CA

2013-2014

Kategorier

Senaste kommentarer

18.08, 03:02LA i bilder av astaa
11.06, 17:10LA i bilder av pisa
31.05, 21:38hallå valma, jorden kallar av sannis
02.04, 15:26la la land av lulz
17.03, 12:42la la land av sannis