trick or treat

halloween började firas för min del en hel vecka sedan. söndagen den 20e var det au pair möte i form av halloween party vid en av cultural cares hostfamiljs lya. kul att träffa på nya aupairer, vänner man inte sett på länge samt alla trevliga hostfamiljer- speciellt vad alla klätt ut sig till! annars var det väl mest skoj för barnen. själv roade jag mig själv med lite skvaller, mat, och photo-booth skoj (:

efter festen blev det chill vid starbucks. beslöt oss för att fara till ett av houstons haunted houses - vilket verkar vara en stor grej här i staterna - basically som en bunt spökhus med skådespelare, fake-blod, ljud-och ljuseffekter. valde att besöka Houston Scream Fest. haha så himla kul det var! fanns väl 6 olika "hus", bl.a. texas chainsaw maze och nåt mentalsjukhus, en dansklubb (lite ödelagt denna söndag), en scen med band som spelade samt jackass-stylish uppträdanden, ett par tivoli-spel och mat.

(:

29.10.2013 kl. 07:00

oopsy daisy

vilket blogguppehåll alltså :o :) sorry för det

ska försöka lägga upp ett par inlägg om de två gånga helgerna. vardagarna har ju i stort sett sett rätt normala ut, undantag ett par utemiddagar med familjen och randomt fjantas.

halloween firas det fortfarande, oficiellt på torsdag. men amerikanerna börjar redan sätta upp julprydnader :s huj

kallare mornar och kvällar är det också :/ men dagarna är härliga ^-^

29.10.2013 kl. 06:54

houston 35thitalianfestival & colorfunfest

bra slut på veckan!

efter skolan på lördag rusade jag hem, plockade upp franchie och åkte till houston. lame regnväder hela resan men klarnade upp så fort vi hittat till Houstons Italian-festival (: kul evenemang med mat, musik, dans, glass etc.
senare körde vi iväg till Martin och chilla innan kvällens (bokstavligen)färggranna springrunda, Houston Color Fun Fest! hade tänkt mig fara på Electric run i juli men var out of town då. med neonpinnar och musik sprang vi 5k genom färgbomber och uv-ljus. himla kul grej! sen pjasas runt stan och tillbaka till Spring.

söndagen spenderades vid shoppingcentret. konstiga saker hände haha. mot kvällen blev det middag och bio med franchie (: nu ska det sovaaas

 

14.10.2013 kl. 07:22

^-.-^

^ ingen mening bakom inläggsrubriken. det bara blev så.

 

tjohoo, helgen är här! (: kommer mest att bestå av skola, kulturella aktiviteter, springas, festas och halloweenplaneras. i veckan har jag bl.a. hämtat brandkåren till hjälp vid ett vattenläckage, haft middag vid en restaurang där det antagligen spökar (old town spring) - Bonnie & Clyde rånade en bank next door- spår av rånet kan fortfarande ses! (: , färgat håret, kört förbi ovanligt många trafikolyckor, skypat, gymmat, sovit, jobbat, ätit, 

..

det var väl allt.
hej så länge (: xx

12.10.2013 kl. 06:33

brace yourselves

blä, houston har börjat kylas ner.. ja, jag klagar om det går under 25C hahaha. (finland får vänta på mig lite till)

en till helg över i ett huj. men oj så kul den var!
plockade upp Isabella (aupair från österriket) på fredag kväll och sökte oss till Stereo Live för lite "skumdisco". slutsåld juttu, men har man kontakter så finns det dj guestlist ;)
edm musik obviously (inget disco på ElectroDubTrapStep-kvällar)- och mängden skum var tiotals gånger större än vad man hittade på åminne. himla kul alltså, och helt chill när det faller lite skum på en, men så lägger man ju inte märke på att den vita döden samlas på golvet och sakta men säkert börjar stiga, över knäna, över midjan, över huvudet. så blev allt vitt haha. tur det finns folk som hjälpte blåsa och vifta bort skummet innan man blev utan luft. så efter den läxan var lärd var allt med festen toppen! 

lördagmorgon spenderades i min sköna säng, tidig eftermiddag med italiensk lunch, chill, och kvällen på bio. Don Jon är en rätt kul film.

mera sovas på söndagen (haha ja det blev inte mycket sovas i veckan), sk8town, middag, och chillas.

klockan är inte så värst mycket än, så det blir antagligen att se en film eller förbereda stuff för nästa festival.

20 dar till halloween :):):) !

x


före-bild från fredagen. ingen efter-bild, men ni kan ju föreställa er hur en dränkt katt ser ut :) (men den vattentäta eyelinern höll!)

 

07.10.2013 kl. 05:15

oktober

ojojoj, tiden flyger förbi igen-

men inte mycket utöver det vanliga har hänt.. inget jag kommer på för tillfället. för allt jag nu har i tankarna är klädtvätt och springrunda innan det blir för varmt ute.

denna månad kommer det i alla fall hända mycket (: försöker mitt bästa för att hålla er uppdaterade!

xx

02.10.2013 kl. 17:02

htown

i helgen blev det återigen avfärd till houston. träffis med en hel bunt tjejer vid Wild West (dancehall/country club), haha vilket trassel med line-dansen, men tror jag någotlunda fattat stegen nu (: sen slockna hos Sonja's värdfamilj (helt underbart fint lyxhus- kom just på att jag inte tog några bilder, haha sadface), söndagsbrunch, au pair -träff vid texas rock gym - sjukt kul, och trevligt sällskap! hann också fara till cheesecake factory och låta Sonja äta sin första underbara cf-bakelse innan jag och franchie rullade hemåt

 

23.09.2013 kl. 21:39

fran-chi-chi

en hel del pjasas med min italienare på sistone, skönt att ha nån som inte bor minst 20min ifrån en :)

har också börjat äta ute alltför ofta haha, så ska nu börja utnyttja mitt clubhouse-access mer och gymma/paddla/trampbåta/simma med franchie. ingen motivation om man är ensam liksom.


23.09.2013 kl. 21:31

mumford & sons

förra tisdagen blev det i alla fall konsertdags! mumford & sons som egentligen skulle köra sin första houston-show i juni, men som var tvungna att skjuta upp till september pga sjukhusbesök, spelade helt underbart bra! lyssnar inte längre på så mycket indie, men dessa är värda att se (:

inga tydliga bilder för vi satt på gräsområdet bakom bänkplatserna och cillade, och jag njöt hellre av musiken än att fota och filma hela showen

Almut, jag, Deborah, Antonia

23.09.2013 kl. 21:22

unorganized

försöker klura ut i vilken ordning allt hänt de senaste veckorna, haha. men mycket ståhej har det varit!

 

23.09.2013 kl. 21:17

klicka på inläggsrubriken för att kommentera :)

Valma (21) wants to see the world
gap year
cultural care au pair USA
Vaasa, FIN 

Houston, TX
✈ OC, CA
(LA, CA)
✈ San Jose, CA

2013-2014

Kategorier

Senaste kommentarer

18.08, 03:02LA i bilder av astaa
11.06, 17:10LA i bilder av pisa
31.05, 21:38hallå valma, jorden kallar av sannis
02.04, 15:26la la land av lulz
17.03, 12:42la la land av sannis