Great Wolf Lodge

tjolahopp, snart är december här!! bittersweet feels över det.

nån update på den gånga veckan? ja visst här varsågoda.

förra lördagen körde jag med familjen till Dallas, thanksgiving- vacay vid ett mysigt hotell. inomhus vattenpark, magi quest (barn som springer i korridorerna med trollstavar) och whatnot. underbart chill att simma dagarna långa och ha en maffig hotellsäng för sig själv, och att dessutom räkna allt det till arbetstimmarna? ja ni, livet som au pair. kan inte klaga.

 

några mobilbilder från helgen-


 

30.11.2013 kl. 09:44

:)

oj.

evigheter sen det senaste blogginlägget..
meen så värst mycket speciellt har det väl inte hänt- festade hela helgen då familjen var och tältade, perus arbetsvecka därefter, mer fjantas i houston på helgen.

varmare väder har det varit igen, men idag regnar det i mängder och åskan bullrar. har just dumpat sean vid pre-k, ska nu chilla lite, kanske släpa mig till the mall med chichi, hämta hem killarna och ta heeelg (:

imorgon åker hela familjen till Dallas, Great Wolf Lodge (nån innomhus vattenpark) hihi blir väl skoj. tillbaka på måndag

22.11.2013 kl. 16:51

wuwuu

lång vecka äntligen över- hostmamsen kom hem från Kina (jobbresa) men följde med hostfarsan och småkillarna till skogen för camping. så jag är här med djuren lol.

har varit smått internationell idag :)) började dagen med grekisk jogurt, åt upp resten av fazers blå-plattan :( (tack för paketet sis!x), lunchade indiskt med Chichi, chillade till svensk musik, hade amerikansk middag med Deb och mysade vid en irländsk pub före bio med Chichi. yay för fredag!

ps. Last Vegas är en himla bra film!!

09.11.2013 kl. 09:39

stereo live

har börjat söka mig hit allt mer :) musiken på topp, aproligt folk! jäkla bra artister som kommer hit och spela (om man alltså hade råd för alla..hha)

här är en bild från förra lördagens spontana utgång; pew pew lazer trance

09.11.2013 kl. 09:30

zeds dead baby

rätt lugn start på veckan, post-fest-depression, åskväder, men lite varmare igen. nu är ellen i kina på jobbresa så jag kommer jobba en hel del i helgen. bhu. men hade redan en hel del kul igår ;)

så det var halloween i torsdags, slutade jobbet tidigare så planerna var att ta en titt på barnens bus eller godis- vandring hayride- (satt på en höbal som drogs av en traktor och cruisade runt från hus till hus)
och efteråt skulle jag till houston på Stereo Live's Vampires Ball (rave). MEN dagen före gick jag för skojs skull med i en fb-tävling där priset var en +1 plats på gästlistan till Zeds Dead's gig i Dallas. och gissa vem som dagen efter fick en notis om att hon satts på listan?? hihii blev så himla excited!! och så underbara som mina hostföräldrar är så fick jag ta ledigt fredag morgon ^-^ drog med mig Ariel (houstontjej som jag skulle ha mött vid SW men träffades aldrig hihi- tur så är hon himla trevlig så roadtrippen var hur kul som helst)
och så brummade vi iväg norrut. 

Galet bra kväll, himla lycklig att jag äntligen fått se mina favoritproducers <3 efteråt fortsattes festen vid en afterhours-klubb. festade loss ända till 6, meningen var att vi skulle stanna natten där men valde att istället köra tillbaka till houston och däcka vid Ariels lya.
tog mig hem tidigt på eftermiddagen, jobbade i några timmar och har chillat resten av kvällen.:):):):) lycka!

02.11.2013 kl. 05:04

something wicked festival

tog mig än en gång till en festival :) hihi kan inte få nog!

halloween som det är så var SW fullproppad med mysiga kusliga halloweenprydnader samt festivalmänniskor i underbara kostymer. lat som jag var med kameran igen så tog jag inte värst många bilder, men mer kan ni se här t.ex. :)

släpade med mig Deborah (au pair från tyskland), mötte upp med TNS:aren (från EDC Chi) Nikon från Dallas och hängde med underbara nya houston-vänner :) trevligt varmt på dagen och härligt svalt på natten. musiken var amazing, människorna var amazing, hela evenemanget var amazing. allt var perfekt! undantag att jag inte hann träffa på en hel del människor, men andra random personer minglade jag runt med. så himla synd att det bara var en dag.. kan inte vänta tills december.. ;)

teamnosleep ! xx

klädde ut mig till poison ivy och satte på kontaktlinser också hihi. himla kul att se allas reaktioner

29.10.2013 kl. 07:16

trick or treat

halloween började firas för min del en hel vecka sedan. söndagen den 20e var det au pair möte i form av halloween party vid en av cultural cares hostfamiljs lya. kul att träffa på nya aupairer, vänner man inte sett på länge samt alla trevliga hostfamiljer- speciellt vad alla klätt ut sig till! annars var det väl mest skoj för barnen. själv roade jag mig själv med lite skvaller, mat, och photo-booth skoj (:

efter festen blev det chill vid starbucks. beslöt oss för att fara till ett av houstons haunted houses - vilket verkar vara en stor grej här i staterna - basically som en bunt spökhus med skådespelare, fake-blod, ljud-och ljuseffekter. valde att besöka Houston Scream Fest. haha så himla kul det var! fanns väl 6 olika "hus", bl.a. texas chainsaw maze och nåt mentalsjukhus, en dansklubb (lite ödelagt denna söndag), en scen med band som spelade samt jackass-stylish uppträdanden, ett par tivoli-spel och mat.

(:

29.10.2013 kl. 07:00

oopsy daisy

vilket blogguppehåll alltså :o :) sorry för det

ska försöka lägga upp ett par inlägg om de två gånga helgerna. vardagarna har ju i stort sett sett rätt normala ut, undantag ett par utemiddagar med familjen och randomt fjantas.

halloween firas det fortfarande, oficiellt på torsdag. men amerikanerna börjar redan sätta upp julprydnader :s huj

kallare mornar och kvällar är det också :/ men dagarna är härliga ^-^

29.10.2013 kl. 06:54

houston 35thitalianfestival & colorfunfest

bra slut på veckan!

efter skolan på lördag rusade jag hem, plockade upp franchie och åkte till houston. lame regnväder hela resan men klarnade upp så fort vi hittat till Houstons Italian-festival (: kul evenemang med mat, musik, dans, glass etc.
senare körde vi iväg till Martin och chilla innan kvällens (bokstavligen)färggranna springrunda, Houston Color Fun Fest! hade tänkt mig fara på Electric run i juli men var out of town då. med neonpinnar och musik sprang vi 5k genom färgbomber och uv-ljus. himla kul grej! sen pjasas runt stan och tillbaka till Spring.

söndagen spenderades vid shoppingcentret. konstiga saker hände haha. mot kvällen blev det middag och bio med franchie (: nu ska det sovaaas

 

14.10.2013 kl. 07:22

^-.-^

^ ingen mening bakom inläggsrubriken. det bara blev så.

 

tjohoo, helgen är här! (: kommer mest att bestå av skola, kulturella aktiviteter, springas, festas och halloweenplaneras. i veckan har jag bl.a. hämtat brandkåren till hjälp vid ett vattenläckage, haft middag vid en restaurang där det antagligen spökar (old town spring) - Bonnie & Clyde rånade en bank next door- spår av rånet kan fortfarande ses! (: , färgat håret, kört förbi ovanligt många trafikolyckor, skypat, gymmat, sovit, jobbat, ätit, 

..

det var väl allt.
hej så länge (: xx

12.10.2013 kl. 06:33

klicka på inläggsrubriken för att kommentera :)

Valma (21) wants to see the world
gap year
cultural care au pair USA
Vaasa, FIN 

Houston, TX
✈ OC, CA
(LA, CA)
✈ San Jose, CA

2013-2014

Kategorier

Senaste kommentarer

18.08, 03:02LA i bilder av astaa
11.06, 17:10LA i bilder av pisa
31.05, 21:38hallå valma, jorden kallar av sannis
02.04, 15:26la la land av lulz
17.03, 12:42la la land av sannis