EDC Chicago 2013

godmorgon finland och alla andra nära den tidszonen (: själv borde jag gått till sängs flera timmar sedan men jag vill uppdatera bloggen för er lite förrän jag tar emot den andra händelserika helgen (FPSF hela helgen!)

så för er som inte redan vet, så flög jag upp till the windy city Chicago förra torsdagen, mötte upp med min vän Johnathan och fortsatte resan till Electric Daisy Carnivals campingområde - vi talar nu om ett av de största edm festivalerna i usa, och den första edc-festivalen som även ordnat camping!
förväntningarna hölls rätt låga pga att vi inte kände till nån annan på festivalen och vädret var rätt kyligt. men oj jävlar så lycklig jag är att jag for! träffade ett gäng underbara människor som jag fortsatte campingen med för resten av festivalen, helt otroligt härliga nya vänner! och själva festivalen var asdfgdfsdsfd det går inte ens att beskriva! musiken, människorna, atmosfären, allt.
MIND. BLOWN.
och nu får jag lida av post-festival blues. allt är så himla lame just nu haha, önskar att jag kunde få uppleva helgen igen och igen och om igen.
men allt har sitt slut. så på måndagen (memorial day) åkte gänget (#TeamNoSleep haha) och käkade äkta chicago-style pizza (otroligt gott efter dålig festival-diet) innan det var dags att säga hejdå. själv fortsatte jag med min nya underbara rave-familj till deras hotell (för de fick njuta av chicago ända tills torsdag) och tog en runda till stans nattliv förrän mitt 5am flyg tog mig tillbaka till texas-värmen.
återigen till jobb tisdag eftermiddag, och inte mycket annat än jobb har jag spenderat mina dagar med för resten av veckan. nu får jag pausa igen  och njuta av mer underbar musik :) !

slänger upp en del bilder från den oförglömliga helgen (några som jag lånat av fb-vänner) och önskar er alla en trevlig helg.

all musik jag hörde under helgen var amazinggg, men gareth är en av de artister som hade ett otroligt bra set! kan fortfarande inte fatta att jag var där :o :D iiihhihi


 

 

blahh. saknaden är stor.

01.06.2013 kl. 10:16

kräftor & stuff

åå nämen tittaa, det börjar flyta på här på bloggen. be proud of me ^-^

nu är helgen också över. underbar helg det har varit (: speciellt söndan.

startade dagen med en trög morgon och träffade på två nya aupair-tjejer (en av dem som nyss anlänt till houston) vid Old Town Spring's texas crawfish music festival - lite som rodeon men tjurarna&hästarna byttes ut till kräftor. haha. Underbart solig och varm dag jämfört med gårdagens storm. Senare träffade vi också på Meri och killarna!
Gick inte in på själva festivalområdet med scenen och nöjesåken etc, men trivdes urbra med att strosa runt på Old Town Spring's gator med alla sina antik-, souvenir- och klädbutiker samt restauranger. Och så hade det satts upp en massa tält med allt från karneval-mat till mekaniska tjurar. Så kul!

Efteråt fortsatte jag Meri och guysen till en park för att chilla och spela lite volley, sen bar det av till en kort aupair-träff vid starbucks med min lcc- ny aupair här också, rätt så nära mig faktiskt (:
Sen en sväng tillbaka till festivalen dit Eva, Andrea o.co. också hittat, yrade lite runt bland berusade amerikaner innan jag styrde kosan hem. och litelite bilder fick jag också av dagen!
kompis! han tyvärr inte mysa med alligatorn

 

29.04.2013 kl. 07:05

Houston Livestock Show and Rodeo '13

åkte igen till rodeon idag, denna gång med hostmom och kidsen. orkar inte skriva allför mycket om houstonrodeon för via vår kära vän google hittar ni typ allt och lite till. men bbq tält fanns det lite mindre av idag då min första tur hit var finaldagen för grillmästarna. denna lördag hölls finalerna för rodeon, så den biten for vi självklart och såg - allt från att kasta lasso och fånga små kalvar till att försöka hållas på bockande hästar och tjurar. och förstapristagarna fick $50tusen plus. kan inte neka att det inte var smått underhållande, men tyckte grymt synd om de flesta deltagande djuren.. men inte mycket jag åt den saken kan göra, avslutade dagen med en najs show av Luke Bryan! Countrymusik är inte på topplistan av mina favoritgenrer, men grymt bra var det, han spelade även lite Metallica och Taio Cruz haha.


S och R körde på mutton busting, här ser ni S som hölls på fåret ett bra tag!


ungdomar som samtidigt försökte fånga varsin kalv haha, vilket kaos det var


lyckad bild, Luke Bryans sexy rumpa på the big screen y'all

 

17.03.2013 kl. 06:08

BBQJUU Y'ALL

gårdagen i bilder typ. telefonbilder, beklagar, men vissa är med iPhone så smått bättre än med min sony.. anyway,

Houston Livestock Show and Rodeo, googla vetja :) på lördan var det  BBQ Carnival, och finaldagen för world's championship bbq jaja googla ni. Blev inte mycket ätas, bra det, minns inte ens vad jag åt haha, men kött och nåt till.. och d va gått :)
Pui och hennes host-farsa kom och mötte mig vid vårt hemliga gratis parkeringsställe hha, och hon hade med sig en cowboyhatt åt mig också ^-^ hihi, behövde inte känna mig som en total utböling. Hoppade först på några åkattraktioner, åå the gravity and adrealine! awesome, sen sökte vi upp "vårt" tält (Puis host-farsa hade två pass från sin firma - som är en av sponsorerna till ett tält; Brisket Cases, ett gäng bbq-tävlande - så vi fick skippa kön och få gratis mat och dricka!). Senare på kvällen blev basically alla cowboys i dosun och satte sina raggningrepliker i spel, härlig vibe överallt bortsett från några alltför fulla typer, live musik i nästan varje tält, maatin, gratis.. gick med i leken och låtsades att jag var 21 som antagligen alla trodde pga min sponsor-badge (liten sheriff-stjärna ni kan se lite av på bilderna). Synd bara att jag skulle köra hem haha (förlåt men var tvungen att smutta på amerikanska ölen- inget speciellt dock.. belgien fortfarande #1!)


nattbild- hittade hem igen och fick sova underbara 4h. osäker på om hatten var SÅ oproportionell i början av kvällen haha) 


houstoon dålig bild, men bättre det än okoncentrerad bakom ratten


sånhäna små "bars" allover

 
maatin åt vänster, Pui och jag i pariserhjulet åt höger


bästa bandet i vårt tält! 

 
maat och musik - nöjesfält

24.02.2013 kl. 21:24

klicka på inläggsrubriken för att kommentera :)

Valma (21) wants to see the world
gap year
cultural care au pair USA
Vaasa, FIN 

Houston, TX
✈ OC, CA
(LA, CA)
✈ San Jose, CA

2013-2014

Kategorier

Senaste kommentarer

18.08, 03:02LA i bilder av astaa
11.06, 17:10LA i bilder av pisa
31.05, 21:38hallå valma, jorden kallar av sannis
02.04, 15:26la la land av lulz
17.03, 12:42la la land av sannis