can't stop won't stop

äntligen varmare väder här borta :):):) runt 25C om eftermiddan. helgen kommer bli kall igen men kommer ändå åka till Chicago på fredag så missar väl inte mycket (:

förra helgen spenderades som sagt i htown. stereo live igen, finnarna Super8 & Tab kom och spelade trance så det var en självklarhet att jag var där tshihi. meet&greet också men som ni ser på bilden nedan visste gubben på andra sidan noll om kameror -.- men helkul kväll iaf! sen blev det efterfester och lite sömn. stannade i stan resten av söndagen och chillade med några söta aupairer jag inte sett på evigheter!


 

03.12.2013 kl. 18:43

the dopest ghost in town

det blev en kort "normi" arbetsdag efter dallas-resan, för onsdag morgon kändes nu inte som nåt, chill vecka pga barnen inte hade skola (thanksgiving var den 28e).

jo där hoppade meningen lite men ni grammarnazin får nu lida lite. jo, onsdag, plockade upp Leandro (amerikan/kuban, rave familj) och styrde kosan mot Austin! men såsom jag är tvungen att göra med Dallas så ska jag ta mig tillbaka hit också, för orsaken till besöket var att se ett par legender från britterna. Caspa, Trolley Snatcha, Subscape. alla under samma tak! (j:kenzo kommer tyvärr inte till staterna förrän söndag så bu för det)
och biljetterna var barnsligt billiga så såklart att jag inte kunde säga nej åt en andra mini-roadtrip (ni minns zedz dead i dallas? :))

och O M G vilken show. helt galet. dessutom fick jag träffa subscape och caspa :D *-* ! ihihihi så jäkla lyckad kväll. dessutom behöde vi inte sprätta pengar på nåt hotell eller sova i bilen för Kristy (tjej från rave familjen) bor i austin och vi fick henne med ut så hon bjöd på pizza och ställe att sova (: underbara människor.
 


subscape!!


hemma torsdag eftermiddag inför thanksgiving. däckade tidigt och sov sött. idag har dagen spenderats med småkillarna, utelekar och monopol. imorgon lite mera "jobb" och sedan lördag kväll som kommer spenderas i houston!

30.11.2013 kl. 09:56

Great Wolf Lodge

tjolahopp, snart är december här!! bittersweet feels över det.

nån update på den gånga veckan? ja visst här varsågoda.

förra lördagen körde jag med familjen till Dallas, thanksgiving- vacay vid ett mysigt hotell. inomhus vattenpark, magi quest (barn som springer i korridorerna med trollstavar) och whatnot. underbart chill att simma dagarna långa och ha en maffig hotellsäng för sig själv, och att dessutom räkna allt det till arbetstimmarna? ja ni, livet som au pair. kan inte klaga.

 

några mobilbilder från helgen-


 

30.11.2013 kl. 09:44

stereo live

har börjat söka mig hit allt mer :) musiken på topp, aproligt folk! jäkla bra artister som kommer hit och spela (om man alltså hade råd för alla..hha)

här är en bild från förra lördagens spontana utgång; pew pew lazer trance

09.11.2013 kl. 09:30

something wicked festival

tog mig än en gång till en festival :) hihi kan inte få nog!

halloween som det är så var SW fullproppad med mysiga kusliga halloweenprydnader samt festivalmänniskor i underbara kostymer. lat som jag var med kameran igen så tog jag inte värst många bilder, men mer kan ni se här t.ex. :)

släpade med mig Deborah (au pair från tyskland), mötte upp med TNS:aren (från EDC Chi) Nikon från Dallas och hängde med underbara nya houston-vänner :) trevligt varmt på dagen och härligt svalt på natten. musiken var amazing, människorna var amazing, hela evenemanget var amazing. allt var perfekt! undantag att jag inte hann träffa på en hel del människor, men andra random personer minglade jag runt med. så himla synd att det bara var en dag.. kan inte vänta tills december.. ;)

teamnosleep ! xx

klädde ut mig till poison ivy och satte på kontaktlinser också hihi. himla kul att se allas reaktioner

29.10.2013 kl. 07:16

trick or treat

halloween började firas för min del en hel vecka sedan. söndagen den 20e var det au pair möte i form av halloween party vid en av cultural cares hostfamiljs lya. kul att träffa på nya aupairer, vänner man inte sett på länge samt alla trevliga hostfamiljer- speciellt vad alla klätt ut sig till! annars var det väl mest skoj för barnen. själv roade jag mig själv med lite skvaller, mat, och photo-booth skoj (:

efter festen blev det chill vid starbucks. beslöt oss för att fara till ett av houstons haunted houses - vilket verkar vara en stor grej här i staterna - basically som en bunt spökhus med skådespelare, fake-blod, ljud-och ljuseffekter. valde att besöka Houston Scream Fest. haha så himla kul det var! fanns väl 6 olika "hus", bl.a. texas chainsaw maze och nåt mentalsjukhus, en dansklubb (lite ödelagt denna söndag), en scen med band som spelade samt jackass-stylish uppträdanden, ett par tivoli-spel och mat.

(:

29.10.2013 kl. 07:00

brace yourselves

blä, houston har börjat kylas ner.. ja, jag klagar om det går under 25C hahaha. (finland får vänta på mig lite till)

en till helg över i ett huj. men oj så kul den var!
plockade upp Isabella (aupair från österriket) på fredag kväll och sökte oss till Stereo Live för lite "skumdisco". slutsåld juttu, men har man kontakter så finns det dj guestlist ;)
edm musik obviously (inget disco på ElectroDubTrapStep-kvällar)- och mängden skum var tiotals gånger större än vad man hittade på åminne. himla kul alltså, och helt chill när det faller lite skum på en, men så lägger man ju inte märke på att den vita döden samlas på golvet och sakta men säkert börjar stiga, över knäna, över midjan, över huvudet. så blev allt vitt haha. tur det finns folk som hjälpte blåsa och vifta bort skummet innan man blev utan luft. så efter den läxan var lärd var allt med festen toppen! 

lördagmorgon spenderades i min sköna säng, tidig eftermiddag med italiensk lunch, chill, och kvällen på bio. Don Jon är en rätt kul film.

mera sovas på söndagen (haha ja det blev inte mycket sovas i veckan), sk8town, middag, och chillas.

klockan är inte så värst mycket än, så det blir antagligen att se en film eller förbereda stuff för nästa festival.

20 dar till halloween :):):) !

x


före-bild från fredagen. ingen efter-bild, men ni kan ju föreställa er hur en dränkt katt ser ut :) (men den vattentäta eyelinern höll!)

 

07.10.2013 kl. 05:15

htown

i helgen blev det återigen avfärd till houston. träffis med en hel bunt tjejer vid Wild West (dancehall/country club), haha vilket trassel med line-dansen, men tror jag någotlunda fattat stegen nu (: sen slockna hos Sonja's värdfamilj (helt underbart fint lyxhus- kom just på att jag inte tog några bilder, haha sadface), söndagsbrunch, au pair -träff vid texas rock gym - sjukt kul, och trevligt sällskap! hann också fara till cheesecake factory och låta Sonja äta sin första underbara cf-bakelse innan jag och franchie rullade hemåt

 

23.09.2013 kl. 21:39

fran-chi-chi

en hel del pjasas med min italienare på sistone, skönt att ha nån som inte bor minst 20min ifrån en :)

har också börjat äta ute alltför ofta haha, så ska nu börja utnyttja mitt clubhouse-access mer och gymma/paddla/trampbåta/simma med franchie. ingen motivation om man är ensam liksom.


23.09.2013 kl. 21:31

unorganized

försöker klura ut i vilken ordning allt hänt de senaste veckorna, haha. men mycket ståhej har det varit!

 

23.09.2013 kl. 21:17

klicka på inläggsrubriken för att kommentera :)

Valma (21) wants to see the world
gap year
cultural care au pair USA
Vaasa, FIN 

Houston, TX
✈ OC, CA
(LA, CA)
✈ San Jose, CA

2013-2014

Kategorier

Senaste kommentarer

18.08, 03:02LA i bilder av astaa
11.06, 17:10LA i bilder av pisa
31.05, 21:38hallå valma, jorden kallar av sannis
02.04, 15:26la la land av lulz
17.03, 12:42la la land av sannis