countdown

phew, trodde jag försovt mig men det är lördaag ^-^
ska kanske ändå på Aidans fotbollsmatch, men ingen brådska är det i alla fall (:

förra helgen var trevlig,  fedag kväll spenderades vid cheesecake factory, lite efterfestas och hem vid soluppgången. på lördag firade vi hostfarsans 40års dag, huset fullt med folk! söndag var det au pair träff vid space center houston (nasa) vilket var helt intressant (:

pjasas.

 

början av veckan mötte jag på fler motgångar i penga- och väderväg -.-' kunde sluta nu redan. annors helt bra arbetsvecka, 9 dar kvar förresten :x sxdfghjk måste börja packa. flyget till västkusten åker söndag kväll den 9e!!

helgen kommer väl se rätt likadan ut som tidigare haha.. ner till houston då såklart, ikväll blir det antagligen sista gången på stereo live :( 

 

ha en bra helg allihopa! x

01.02.2014 kl. 15:48

chutes and ladders

onsdag ^-^ yess snart blir det helg igen. förra helgen var toppen. men kunde ha slutat bättre.

bestämde mig i sista minuten för att fara till stereolive på fredan för att se Ken Loi & the Chainsmokers - bästa beslutet! visste inte mycket om killarna som spelade, men de var grymma- efteråt for vi till ett par efterfester och däckade till sist hos felix till en asdålig film om hajar och tornadon haha. sov till eftermiddan, körde hem för att fresha upp, och blev tagen av fransesca och martin på en underbar middag ^-^ urfin restaurang som snurrade runt så man kunde se hela stan. underbara vänner! sen tog jag mig till felix, gänget försökte funtsa ut nåt att göra, men felix höll på att flytta så det blev ist att hänga med dernell, sköt lite raketer haha, hamnade till sist vid kryptonite, kul natt, liten skate-sesh innan jag letade mig till isa för att sova. urgod mediterranean lunch med tjejerna.

på kvällen igen till sereolive för att chilla, himla kul kväll, men under den tiden hade nån bestämt sig för att slå in mitt bilfönster -.- hade tagit första närmsta väskan som bara innehöll kläder och smink, men jävla skit det också :( så fick jag snuvan tillbaka efter att ha kört hem utan ett fönster. men jag mår bättre nu (:

22.01.2014 kl. 17:40

#TNS

så fort jag är färgid med detta inlägg ska jag ta en lång tupplur haha! har kört med all-nighters hela helgen så måste catcha upp lite.

på fredag for jag(finally!) till ett Gritsy-event med Leo (ja ni får googla), var ju tvungen då jag lovat att fara sen feb, var ju på gästlistan och allt.. Dub Police kom med Badklaat som körde en apbra show, slutade lite tidigt så vi for till Limelight ända till 5 lol. chill hos Felix och hem kl 8. På lördag blev det snabbmiddag med Fransesca och efteråt till Stereolive för Lazertrance ^-^ härligt många vänner som kom, underbar kväll! efteråt till Krypto för Sadhu och gänget, dansade till fem igen (:
söndagen var lugn med lite jobb och bio med Franchie Martin och Annie!

Annars är hostmamsen igen på arbetsresa i finland, jag börjar stressa över flytten och houston försöker värma upp sig sakta men säkert.

 

lol kommer antagligen dröja tills jag skriver ett lika "detaljerat" inlägg.

nåjuu.

xx

13.01.2014 kl. 18:19

36 days

efter det ar mitt ar med the Streets slut. :( betyder ocksa att jag maste lamna all underbara vanner jag fatt har. vet inte om det kommer bli en samre dag an den dagen jag lamnade finland, for jag vet ju att jag kommer att komma hem till vasa igen, men har ingen aning om jag kommer se mina texasvanner langre. :( sad days.

nat positivt med borjan av februari ar att jag flyttar till vastkusten! hittade en supertrevlig familj soder om LA (20 min till Laguna Beach!) dar jag ska spendera 6 manader med samma au pair -jobb. 3 ungar blir det att ta han om igen, men tva tjejer och deras lillebror ist for 3killar, lite yngre i aldern, helt andra arbetstimmar, helt nytt aventyr. himla pepp over att fa fara ivag, men om jag bara kunde ta me nagra vanner haha. bhu, kommer masta fara pa kompisjakt igen ;)

 

pussz till er alla som annu orkar lasa bloggen, et att det varit lite glest med inlagg och det mesta kan ni stalka via facebook och insta- men jag forsoker vara mer aktiv igen!

10.01.2014 kl. 16:38

2014

barnen är tillbaka i skolaaan. ah skönt att komma tillbaka i vardagsrutinen (: så det är januari.. vilket betyder att jag har endast en månad kvar med min nuvarande värdfamilj :s har också försökt ta mig ut varje helg (lol var downtown och chillade igårkväll också) och träffa vännerna. kommer gråta blod när dagen d är här. :(

ända hem till finland kommer jag inte ännu i alla fall (förlåt hihi, saknar er så himla mycket men mitt äventyr är inte över än) utan ska fortsätta jobba som au pair i 6 mån till. vart jag ska får ni snart veta hihihihi (;

07.01.2014 kl. 18:03

Lights All Night

beslöt mig för att fara på en sista festival för året och åkte upp till Dallas över helgen före 2014. Bästa sättet att avsluta året på. Är så himla tacksam över att få chansen att gå till alla dessa evenemang med alla dessa underbara människor ^-^ kommer aldrig sluta.

favoriterna som spelade måste ha varit above&beyond, deadmau5, dirtyphonics, paper diamond och major lazer!

 

07.01.2014 kl. 17:50

so last year

yh, totalt utmattad för tillfället. beror väl mest på att jag kämpar med att hålla förkylninen borta (så jävla kallt i houston för tillfället) men kanske jag är lite slut efter de två galna veckorna som gått. ska hålla det kort så jag kan krypa under täcket asap haha. bilder kan väl sammanfatta det mesta?


au pair- möte - ice skating (:


bild från nyårsafton (: underbart folk hihi

var som sagt på LAN- festivalen före årets slut men lägger upp ett par bilder i ett skilt inlägg!

har tappat räkningen på hur ofta jag nu varit vid stereo live (eller andra afterhours platser) men jäkla kul varje gång  (: träffar alltid på underbara bekanta och trevlit nytt folk!

 

07.01.2014 kl. 17:31

Chi-town

flög norrut den 6e dec (grattis i efterskott Finland), landade i iskalla Chicago och träffade Pui som jag inte sett sen juni!! himla kul att ses igen! hälsade också på ett par TNS-familjmedlemmar (: festade, frös och turistade runt i staden. så mycket galet som hände men sparar det till en annan gång (: lite semidåliga bilder kan jag lägga upp!

 

18.12.2013 kl. 17:39

happy holidaze

tja, jobbar gör jag ännu i ett par dar men från och med lördag har jag jullov hihi! planerna att åka med familjen till virginia (till morföräldrarna) blev det inget av så jag chillar hemma över julafton. (elr våldsgästar nån vän hihi)

mycket ståhej sedan chicagoresan (skilt inlägg), mamma och pappa kom på besök ^-^ ♥  stressade men skolan lite (done!) och shoppade en massa med mamsen hihi. pappa såg jag över ett par goda middagar. så himla kul att träffa dem igen (: ses snart igen! 

träffis med chichi på lördag och söndag efter en alltför lång paus och pjasas med martini och ett par andra aupairer jag inte sett på en tid. kulkul (: nästa lördag blir det högst antagligen stereo live med Kill Paris, sedan ska jag stressa med julhandel och planering inför LAN festivalen i Dallas före nyåret.
 

juljus i houston (:

 

18.12.2013 kl. 16:48

the dopest ghost in town

det blev en kort "normi" arbetsdag efter dallas-resan, för onsdag morgon kändes nu inte som nåt, chill vecka pga barnen inte hade skola (thanksgiving var den 28e).

jo där hoppade meningen lite men ni grammarnazin får nu lida lite. jo, onsdag, plockade upp Leandro (amerikan/kuban, rave familj) och styrde kosan mot Austin! men såsom jag är tvungen att göra med Dallas så ska jag ta mig tillbaka hit också, för orsaken till besöket var att se ett par legender från britterna. Caspa, Trolley Snatcha, Subscape. alla under samma tak! (j:kenzo kommer tyvärr inte till staterna förrän söndag så bu för det)
och biljetterna var barnsligt billiga så såklart att jag inte kunde säga nej åt en andra mini-roadtrip (ni minns zedz dead i dallas? :))

och O M G vilken show. helt galet. dessutom fick jag träffa subscape och caspa :D *-* ! ihihihi så jäkla lyckad kväll. dessutom behöde vi inte sprätta pengar på nåt hotell eller sova i bilen för Kristy (tjej från rave familjen) bor i austin och vi fick henne med ut så hon bjöd på pizza och ställe att sova (: underbara människor.
 


subscape!!


hemma torsdag eftermiddag inför thanksgiving. däckade tidigt och sov sött. idag har dagen spenderats med småkillarna, utelekar och monopol. imorgon lite mera "jobb" och sedan lördag kväll som kommer spenderas i houston!

30.11.2013 kl. 09:56

klicka på inläggsrubriken för att kommentera :)

Valma (21) wants to see the world
gap year
cultural care au pair USA
Vaasa, FIN 

Houston, TX
✈ OC, CA
(LA, CA)
✈ San Jose, CA

2013-2014

Kategorier

Senaste kommentarer

18.08, 03:02LA i bilder av astaa
11.06, 17:10LA i bilder av pisa
31.05, 21:38hallå valma, jorden kallar av sannis
02.04, 15:26la la land av lulz
17.03, 12:42la la land av sannis